Натхнення можна знайти у звичайних речах.
Normal
0
false
false
false
RU
X-NONE
X-NONE
Кожного дня ми стикаємося із безліччю вже звичних для нас речей і навіть не підозрюємо, що додавши лише трішки фантазії можна створити справжні витвори мистецтва. Озирніться навколо! Ми перестали бачити красу навколишнього світу. Ми ходимо на виставки, в картинні галереї, захоплюємося талантом митців, їх незвичайним поглядом на звичайні речі. А хіба у кожному із нас не живе митець?
Normal
0
false
false
false
RU
X-NONE
X-NONE
Створювати красу – легко!
Normal
0
false
false
false
false
RU
X-NONE
X-NONE
Ви любите приймати гостей? Адже так інколи хочеться зібратися у колі близьких друзів і просто потеревенити про життя. А чому ж не зробити цю зустріч трішки цікавішою, ніж звичайні посиденьки із горнятком кави та тістечком. Здивуйте своїх гостей! За декілька хвилин можна із звичайних фруктів створити дивовижні та цікаві речі.
Normal
0
false
false
false
RU
X-NONE
X-NONE
Чесно кажучи, кожен новий урок «Етики та культури харчування» мене вражає ще більше. Я ніколи не могла подумати, що таку красу можна зробити у лічені хвилини. А це ж ще не всі секрети, які нам відкрила Тетяна Михайлівна, ми від неї очікуємо ще більше нових ідей та цікавих фактів.
Normal
0
false
false
false
RU
X-NONE
X-NONE
Бачили б ви із яким захопленням вирізали яблука хлопці. У їх сильних, чоловічих руках так вправно створювались дрібні візерунки на фруктах. Ось де справжнє диво ;)
Normal
0
false
false
false
RU
X-NONE
X-NONE
Отже, для того щоб стати справжнім митцем, аж ніяк не потрібні тільки фарби та пензлик. Створювати красу можна і у звичайних речах, наприклад на святковому столі. Вашими помічниками стануть будь-які овочі та фрукти, нарізка, хліб і взагалі, що вам попадеться на очі. Рецепт цього всього дійства простий: візьміть трішки найрізноманітнішої їжі, добавте щіпку фантазії, кілька ложок креативу, за смаком приправте свіжими ідеями і не забудьте головний інгрідієнт – ваш часта бажання. І ось незвичайний святковий стіл готовий. Готуйтесь до захоплення та безлічі запитань.
Від студентів 1 курсу
факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК ,
Бенюк Анна