Андрій Данілов із Сумщини обирає спеціальність «Галузеве машинобудування»

20 січня 2021 року
     Напередодні Нового 2021 року ми поспілкувались з Андрієм Даніловим, учнем 11 класу Буринської спеціалізованої школи I-III ступенів №2 ім. Ю. М. Лавошника Буринської міської ради Сумської області. Андрій Данілов планує здобути вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті конструювання та дизайну за спеціальністю «Галузеве машинобудування».

 

  • Розкажіть, будь ласка, про себе.

     — Я народився в с. Успенка Буринського району, нині проживаю в м. Буринь на Сумщині. Навчаюся в 11 класі Буринської спеціалізованої школи I–III ступенів №2 ім. Ю. М. Лавошника.

  • Звідки Ви дізнались про НУБіП України та факультет конструювання та дизайну?

     — Про НУБіП України дізнався випадково і нещодавно від своїх товаришів, які вже не перший рік навчаються в університеті. Вони із захопленням розповідали про навчання та можливості подальшого працевлаштування. Разом із батьками відвідали Сумський державний університет, Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка. За порадою друзів приїздив і до НУБіП України, де нам старший викладач кафедри надійності техніки О. М. Бистрий провів цікаву екскурсію до лабораторій та аудиторій факультету конструювання і дизайну.

  • Чому саме спеціальність «Галузеве машинобудування»? Що спонукало Вас обрати саме цю професію?

     — Свою подальшу діяльність хочу поєднати з технікою. Мрію створювати роботизовані машини та обладнання, і за рахунок цього полегшувати умови життя та праці людей. Коли розпочинали разом з батьками обговорювати питання про обрання майбутнього фаху, перебрали багато спеціальностей, але після екскурсії до НУБіП України я остаточно визначився і вирішив, що найбільше мене цікавить навчання саме в цьому університеті за спеціальністю «Галузеве машинобудування».
     І ось чому. По-перше, досить цікаво створювати нові механізми і їх випробовувати. По-друге, зазначена спеціальність відкриває більше можливостей для працевлаштування, оскільки передбачає їх широкий спектр, а я завжди схилявся до думки, що чоловік у житті має міцно стояти на ногах і забезпечувати свою родину, тож, це допоможе мені реалізувати мої професійні амбіції. По-третє, моя родина має трактори та комбайн, які потребують не лише технічного обслуговування та ремонту, але й модернізації.
     Як переважна більшість молодих людей, я досить багато часу проводжу в соцмережах, відвідую і сайт НУБіП України та факультету конструювання та дизайну. Мене приємно вражає організація дистанційного навчання закладу в умовах карантину, що підтверджує правильність вибору навчального закладу.

  • Розкажіть про Ваші захоплення.

     — З дитинства мені подобається конструювати і створювати нові механізми, переглянув сотні відеороликів, з окремих питань консультувався з татом, який має теж технічну освіту, звертався за порадою до фахівців. Постійно працюю, удосконалюючи свої вміння та практичні навички. Разом з татом у 10 років ми створили електровелосипед, проблеми які виникали в подальшому з його експлуатацією спонукали вчитися і постійно шукати нову інформацію.

  

     У 8 класі проводив експерименти із добування природнього газу із води (Гідрогену), які увінчалися успіхом. Звичайно, це ще потребує вдосконалення, але перші кроки вже зроблено. Розробив і втілив у життя систему контролю температури опалення будинку, яка передбачає використання електричного котла у нічний час, а газового та твердопаливного – у денний період, що дало змогу заощаджувати кошти родини.

  

  

  • Які Ваші плани на майбутнє, що Ви очікуєте від навчання в НУБіП України?

     — У майбутньому прагну гарно скласти ЗНО, здійснити свою мрію і стати студентом НУБіП України, а потім – відмінним фахівцем своєї справи. Від навчання в університеті очікую отримати ґрунтовні знання, які дадуть можливість самореалізуватися.

  • Ось такий він – Андрій Данилов. Тож побажаємо йому успіхів!!!


Розмову провів Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook