"Вчора ти був абітурієнт, а сьгодні - вже студент". Профорієнтація від першокурсників

8 грудня 2020 року

 

Дистанційне навчання дало змогу першокурсникам значний обсяг часу  провести  вдома. І  приємно, що багато з них використали цей час з користю, проводячи профорієнтаційну роботу в школах та гімназіях, ознайомлюючи майбутніх абітурієнтів з перевагами вступу та навчання у НУБіП.

Так, студентка 1 курсу 6 групи Агробіологічного факультету Вєтушка Анастасія провела профорієнтаційну роботу для учнів 11 класу Тернівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Сумської області з  метою  зацікавити учнів вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Анастасія ділиться враженнями: «Проводячи профорієнтаційну роботу, я згадала себе у минулому році,  і про те, як важко було обрати університет для подальшого здобуття освіти. І тому, розповідаючи про НУБіП, я не тільки говорила про наш університет як про вищий навчальний заклад, а й розповідала про незабутню атмосферу нашого студентського життя, про свою спеціальність – Агрономія. Наше навчання – це й неймовірні досліди, які ми проводимо на лабораторних роботах з хімії, це - практичні заняття з агрофізики, це – цікаві мистецькі заходи, це - насичене спортивне життя у кампусі. Отже, сподіваюся, що мій приклад та мої враження допоможуть одинадцятикласникам зробити правильний вибір».

Старший викладач кафедри аналітичної і

біонеорганічної хімії та якості води – Кравченко Ольга

Студентка І курсу Вєтушка Анастасія

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook