Онлайн школи для учнів 9-11 класів

 У 2022/2023 навчальному році Факультет інформаційних технологій НУБіП України у межах освітніх програм «Інженерія програмного забезпечення», «Комп’ютерні науки», «Цифрова економіка»» «Кібербезпка», «Комп’ютерна інженерія» та «Економічна кібернетика» пропонує наступні освітні курси для учнів 9-11 класів.

 
Фінансові технології та можливості світу відкритих даних
(1-2 лекційні години)
Буде розглянуто: Інформаційні технології у сфері фінансів (FinTech). Особливості створення та підтримки цифрового профіля. Сучасні фінансові розрахунки. Особливості криптовалют та сфера їх застосування. Безпека фінансових операцій та проблеми соціального інжинірингу. Відкриті данні (OpenData) та їх використання для отримання прибутку. Інтернет-торгівля та цифрові активи.
 
Цифрові компетентності громадян: в чому суть і як міряти?
(1-2 години спілкування)
Буде розглянуто: Призначення та структура цифрової компетентності громадян за рамкою DigComp. Інструменти вимірювання та самооцінювання. Способи набуття компетентності.
 
Успішні особи та їх внесок у розвиток людства
(1-2 години спілкування)
Буде розглянуто: Фактори і особи що визначають економічний і суспільний розвиток у першої четверті 21 століття. Звичайний світ, що підпорядкується стандартним законам статистики і мір, а також надзвичайний, де ці закони ні діють. Освіта і успішність по данім статистики США. Українські олігархи та їх внесок у розвиток країни. Роль самооцінки при прийнятті важливих доленосних рішень. Успіх в крайні незавершених інституціональних перетворень.
 
Технологія успіху для абітурієнтів, що свідомо обирають місце навчання
(1-2 години активного діалогу)
Буде розглянуто: Задача прийняття рішень щодо отримання вищої освіти та майбутньої професії. Зміст спеціальностей і освітніх програм у галузі Інформаційні технології та Економіці. Принципи формування рейтингу вступника: як не помилитися з виставленням пріоритетів та вступити на бюджет. Які спеціальності вищої освіти мають найвищий рейтинг і як обрати потрібну вам освітню програму.
 
Основи баз даних (1-2 години)
Ще в кінці 60-х років минулого століття виникла ідея представляти дані, які пов‘язані між собою, у вигляді спеціальних структур, що отримало назву бази даних. Ідеологія баз даних і сьогодні дозволяє будувати найскладніші системи з обробки інформації. Бази даних використовуються усюди – і в автоматизованих робочих місцях спеціалістів різних напрямків (бухгалтерів, бібліотекарів, вчителів, вчених), і в довідкових системах (найбільш відома – Вікіпедія), і в інформаційних управляючих системах. Без розуміння того, що таке база даних та як її використовувати, неможливо уявити сучасного ІТ-спеціаліста.
Буде розглянуто: Поняття про бази даних. Системи управління базою даних (СУБД). Компоненти СУБД та їх сучасні особливості. Історія розвитку СУБД.
Комплекс курсів тематичного спрямування «Комп’ютерні мережі»
Курс КМ.1. Сучасні комп'ютерні мережі, проблема проектування ЦОДів (1-2 години)
У даній темі розкриється питання функціонування сучасних комп’ютерних мереж. Типи мереж, функціонування Інтернету. Необхідності побудови центрів обробки даних та їх значення у становленні Інтернету
 
Курс КМ.2. Інтеграція у комп’ютерну мережу ІоТ пристроїв (1-2 години)
У даній темі розкриється питання що так інтерне речі, як вони функціонують та їх еволюція. Необхідність приділення такої уваги даним пристроям та майбутнє використання даних пристроїв у промисловості
 
Курс КМ.3. Майбутнє розвитку комп’ютерних мереж (1-2 години)
У даній темі розвиється еволюція комп’ютерної мережі. проектування SD-WAN мереж, їх застосування. Розриється питання загального функціонування таких типів мереж
 
Курси проводяться по гнучкому графіку та після формування груп слухачів. Для додаткової інформації, запису та визначення поточного графіку проведення курсів звертайтесь на кафедру економічної кібернетики НУБіП України  [email protected]
Свої питання, побажання та заявки надсилайте на електронну адресу: [email protected]
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook