Софія Теребова, засновниця пекарні March&Co: як хобі перетворити на успішний бізнес-проект

30 жовтня 2020 року

Сучасний світ не стоїть на місці і щодня висуває нові вимоги та створює нові правила. Це стосується і навчання молоді, яка після його закінчення повинна вийти із стін Університету не тільки з відмінними теоретичними знаннями, а й вміти їх застосовувати у своїй практичній діяльності, стати справжніми спеціалістами у сфері бізнес-проектування. Саме тому викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту, прагнучи змінюватись щодня та удосконалюючи власні навички, залучають і студентів до процесу реалізації нових ідей

28 жовтня 2020 року серед учасників онлайн семінару «Підприємництво: очікування та реальність» із молодою, наполегливою та успішною власницею пекарні March&Co Софією Теребовою були і студенти магістратури 1-го року навчання освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Зустріч була цікавою та продуктивною, і ось що про неї кажуть студенти

Ольга Галиця, студентка магістратури 1-го року навчання: «Я знаю, що завжди важливо йти в ногу з часом, розвиватися, щоб відповідати вимогам сучасності. І під час семінару я отримала відповіді на питання, які мене дуже цікавили та в черговий раз для себе підтвердила, що не помилилася із вибором, продовживши навчання за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».
І як сказала на початку семінару Лідія Василівна Шинкарук, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України, дана зустріч – це ще один крок, нова можливість отримати нам, студентам, практичні поради не тільки щодо започаткування власного бізнесу, а й узнати деякі професійні хитрощі та таємниці від людини, яка ще студенткою започаткувала власну справу і успішно розвиває її далі".

«Дякую Софії за дуже круті інсайти та за те, що вона надихнула більшість із нас хоча б спробувати себе в підприємництві, не боятися та ризикувати! А також за те, що розповіла про проблеми та перепони, які були на її шляху до успішного бізнесу. Вона довела нам, що у такому молодому віці можна стати успішним і займатися улюбленою справою», - каже студентка 1-го року навчання магістратури Ольга Унгурян.

«Семінар був дуже цікавим, рідко зустрічаються молоді люди, які мають свій бізнес. Із зустрічі зробила для себе висновок: яка б не була у мене ідея чи ціль, треба спробувати! Хто б мені не говорив, що нічого не вийде, все одно – не треба здаватися», - говорить студентка магістратури Марина Миколаєнко.

Такі семінари є корисними та мотивуючими, тому що більшість молодих студентів мають достойні ідеї, але, на жаль, бояться їх реалізовувати.

Ми сподіваємось, що найближчим часом випаде можливість зустрітися усім разом у стінах нашого Університету та провести подібну зустріч в режимі оффлайн із чашкою ароматного чаю та смачними тістечками.

 

Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook