Кафедра аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Керівники підготовки PhD

 

            Згідно до Постанови КМ України від 23 березня 2016 р. №261 (із змінами внесеними № 283 від 03.04.2019) «Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах)» :

            24. Аспіранту (ад’юнкту) одночасно з його зарахуванням відповідним наказом керівника закладу вищої освіти (наукової установи) призначається науковий керівник з числа наукових або науково-педагогічних працівників з науковим ступенем.

            Науковий керівник аспіранта (ад’юнкта) здійснює наукове керівництво роботою над дисертацією, надає консультації щодо змісту і методології наукових досліджень аспіранта (ад’юнкта), контролює виконання індивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану аспіранта (ад’юнкта) і відповідає перед вченою радою закладу вищої освіти (наукової установи) за належне та своєчасне виконання обов’язків наукового керівника.

            Науковий керівник, який є доктором наук, може здійснювати одночасне наукове керівництво (консультування), як правило, не більше п’яти здобувачів наукових ступенів, включаючи тих, що здобувають науковий ступінь доктора наук.

            Науковий керівник, який має ступінь доктора філософії, може здійснювати одночасне наукове керівництво роботою над дисертаціями, як правило, не більше трьох здобувачів наукового ступеня доктора філософії.

            Нині керівниками здобувачів PhD за профілями підготовки «Неорганічна хімія» і «Екологічна безпека» визначено:

 

                               

Копілевич Володимир Абрамович    

Професор, доктор хімічних наук (1994). Соросівський ад’юнкт-професор (1995). Член академії наук Нью Йорку (1995). Професор кафедри неорганічної та аналітичної хімії (1996). Заслужений винахідник України (1998). Відмінник аграрної освіти і науки ІІ ступеня Міністерства аграрної політики України (2004). Нагороджений почесними грамотами Кабінету Міністрів України (2008) та Верховної Ради України (2010).

Автор і співавтор наприкінці 2019 року 800 наукових та науково-методичних праць, у тому числі 84 підручників, навчальних посібників і лабораторних практикумів, 257 авторських свідоцтв і патентів, 231 наукових статей.

        

Максін Віктор Іванович

Професор кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, доктор хімічних наук

Тема кандидатської дисертації – „Дослідження вольфраматів рідкісноземельних елементів ”
Тема докторської дисертації – „Фізико-хімія і технологія ключових стадій комплексної переробки мінералізованих вод ”
     

 

 

Портфель керівника аспірантів і здобувачів PhD  за профілями «Неорганічна хімія» і «Екологічна безпека» професора Максіна В.І.

Інформація для ЄДЕБО

Список публікацій за останні 5 років (2015-2019)

Список публікацій, які є дотичними до теми дисертації аспіранта

Документи підтвердження участі керівника у наукових проектах
Публікації за результатами проектів
Список публікацій у журналах, що входять до баз Scopus, Web of Since

 

 Перспективні керівники і/або рецензенти дисертацій PhD за спеціалізаціями "Неорганічна хімія" і "Екологічна безпека"

 

Ковшун Лідія Олександрівна

Тел.: (044) 527 88 45

Електронна пошта: [email protected]

Доктор технічних наук, професор

Працює на кафедрі з 2013 року.

Має 102 наукові та навчально-методичні публікації.

  

 

 

Войтенко Лариса Владиславівна

Тел.: +380-44-527-8095

Електронна пошта: [email protected]

доцент кафедри аналітичної хімії та якості води, доцент, к.х.н.
Тема кандидатської дисертації: Гідратовані аміачні фосфати міді(II), цинку і кобальту(II), Інститут загальної і неорганічної хімії НАН України, 1994

 

 

Всього публікацій: більше 370, із них: 1 монографія (у співавторстві); 3 навчальних посібники з грифами МОН чи МінАПК; 135 статей; 54 навчально-методичні розробки; 75 патентів на винаходи та авторські свідоцтва; 112 тез доповідей.

     

Ущапівська Тетяна Іванівна

Тел.: +380-44-527-8095

Електронна пошта: [email protected]

кандидат хімічних наук, доцент

Тема кандидатської дисертації - "Синтез, структура, властивості фосфатів одно- та полівалентних металів", Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2003

Автор і співавтор 145 наукових та науково-методичних праць, у тому числі 25 методичних розробок, 7 патентів на корисну модель України, 15 статей у фахових виданнях (5 в наково-метричній базі SCOPUS), 5 навчальних посібників.

Навчальні дисципліни: неорганічна і біонеорганічна хімія, неорганітна та аналітична хімія, гідрохімія

      
 

Лаврик Руслан Володимирович

Тел.: +380-44-527-8095

Електронна пошта: [email protected]

Кандидат хімічних наук, доцент

В 2004 році на спеціалізованій Вченій раді хімічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка захистив кандидатську дисертацію на тему  ,,Синтез та дослідження подвійних фосфатів лужних та 3d-металів (Mn, Co, Ni),,. Автор і співавтор 140 наукових та науково-методичних праць, у тому числі 15 методичних розробок, 65 патентів на корисну модель України, 25 статей у фахових виданнях (3 в науково-метричній базі SCOPUS), 5 навчальних посібників та лабораторних практикумів (1 з грифом МОН України, 1 з грифом МАП України та 1 з грифом Вченої ради НУБіП України) та 30 тез доповідей на наукових та науково-практичних конференціях, в тому числі міжнародних.

     

Кравченко Ольга Олександрівна

Тел.: +380-44-527-8095

Електронна пошта: [email protected]

Кравченко Ольга Олександрівна закінчила з відзнакою Національний університет біоресурсів і природокористування України, отримавши освітньо-кваліфікаційний рівень магістра у 2009 р. Під час навчання в магістратурі проходила стажування у Університеті м. Вагенінген (Нідерланди). Проходила навчання в очній аспірантури на кафедрі аналітичної, біонеорганічної хімії та якості води та успішно захистила дисертацію з теми «Особливості дії наноаквацитртаів перехідних металів на гідробіонтів різних трофічних рівнів» (2015). У 2016 проходила стажування в Ізраїльському океанографчному та лімнологічному Науково-дослідному інституті (м. Хайфа) . Стипендіат Кабінету Міністрів України у 2018-2020 рр.

       

Галімова Валентина Михайлівна

Тел.: +380-44-527-8095

Електронна пошта: [email protected] [email protected]

кандидат хімічних наук,  доцент

Доцент  Галімова В.М. є автором і співавтором 84 наукових та навчально-наукових праць. Серед них 35 статтей, 20 тез,  20 петентів на винаходи та корисні  моделі України, 4 навчальні посібники та  5 методичних рекомендацій.

Напрям наукових досліджень:
Аналіз вмісту важких металів в об’єктах навколишнього природного середовища методом инверсійної хронопотенціометрії; Екологічна безпека; Моніторинг важких металів
 

     

Кочкодан Ольга Дмитрівна

 

Доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії, кандидат хімічних наук

 Тел.: (044) 527-80-96
Електронна пошта: [email protected]

Закінчила хімічний факультет Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка (1987 р.). У 1996 р. захистила кандидатську дисертацію на тему: «Вплив асоціації на взаємодію поверхнево-активних речовин із сорбентом» за спеціальністю 02.00.11 – колоїдна хімія. 

  

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook