ГОЛОВОЮ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ГУРТОЖИТКУ №6 ОБРАЛИ СТУДЕНТКУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ АННУ СЕРДЮК

11 вересня 2020, 8:30

10 вересня 2020 року в гуртожитку №6 відбулися вибори на посаду голови студентської ради, де мешканці гуртожитку мали змогу з 8:00 до 19:00 прийти і проголосувати за гідного, на їхню думку, кандидата.
На посаду голови студентської ради гуртожитку було подано 2 кандидатури. Явка на виборах становила 60 %. Бюлетені було підраховано і ось результати.
Всього було видано 313 бюлетенів і стільки ж проголосувало мешканців, з них: зіпсовано 0 - бюлетенів, 12 виборців не підтримали жодного кандидата.
За кандидата на посаду голови студентської ради гуртожитку №6, студентку гуманітарно-педагогічного факультету Уляну Гончаренко було віддано - 85 голосів, що складає 27 %.
За кандидата на посаду голови студентської ради гуртожитку №6, студентку факультету ветеринарної медицини Анну Сердюк було віддано - 216 голосів, що складає 69 %.
Вітаємо новообраного голову студентської ради Анну Сердюк та бажаємо її здоров’я, сил, впевненості, терпіння, здійснення всіх задуманих планів, а також підтримки і гідної команди!


Вихователь гуртожитку №6 від
факультету ветеринарної медицини
Т. Савчук

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook