Вікторія Безкубська: юридичний факультет НУБіП України дозволить мені стовідсотково реалізуватися у правничій сфері

29 серпня 2020 року
     Вступна компанія 2020 року стала неабияким випробуванням для цьогорічних випускників. Але це не завадило Вікторії Безкубській з Хмельничини успішно здати ЗНО та подати оригінали документів на омріяний нею юридичний факультет.

  • Добрий день, Вікторіє! Розкажіть трішки про себе, будь ласка.

     – Добрий день! Мене звати Вікторія Безкубська. Я живу в невеликому містечку Теофіполь, Хмельницької області. Полюбляю відкривати для себе щось нове. Закінчила художню, музичну школу по спеціальності фортепіано, а також оволоділа програмою «Народно-сценічний танець». Обожнюю брати участь у різних конкурсах, змаганнях, ну і звісно ж активістка школи, без якої не проходив жоден вечір чи будь-який захід.

  • Поділіться, будь ласка, чим був зумовлений вибір саме правничого фаху?

     – Чому право? Хороше запитання! Якщо відверто, то тривалий час я не могла визначитись із спеціальністю, адже ажіотаж навколо цієї професії, який спостерігала протягом останнього року у соціальних мережах, змусив вкрай відповідально підійти до свого вибору. Врахувавши усі “плюси” і “мінуси”, обдумавши потенційні небезпеки і перспективи, який відкриває цей фах, я впевнено вирішила здолати цю вершину, успішно завершити навчання і 100% реалізувати себе у цій сфері. Кожна поважна організація потребує кваліфікованого правового супроводу своєї діяльності!

  • Що зумовило вибір саме нашого навчального закладу для здобуття правничого фаху?

     – Про НУБіП України я дізналась завдяки своєму дядечку, що навчався тут на факультеті енергетики, автоматики і енергозбереження. Мене надзвичайно захопили його розповіді про цей ВЗО, студентське життя, час, присвячений не лише навчанню, а й різним видам самодіяльності. І коли я приїхала до Києва, прогулялась студмістечком цього університету, відчула принади і красу цієї частинки Голосієва, я зрозуміла, що хочу навчатись саме тут!

  • Які Ваші очікування від навчання?

     – Передовсім, отримати максимальну кількість знань, набути певних професійних навичок, максимально активно реалізувати себе як студентка. Але вважаю, що левова частка моїх очікувань напряму залежить від моєї наполегливості. А спілкування із своїми майбутніми викладачами під час подачі документів, їхня привітність та відкритість потішили мене та додали ще більшого бажання якнайшвидше розпочати навчання!


Розмову вела завідувачка кафедри
теорії та історії держави і права
Віра Качур

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook