Зіновій Ружило очолив факультет конструювання та дизайну

28 серпня 2020 року
     28 серпня на факультеті конструювання та дизайну пройшла Конференція трудового колективу, головним питанням якої було затвердження нового керівника на найближчі роки. В її роботі взяв участь ректор університету Станіслав Ніколаєнко.

  

     Ректор університету відзначив хорошу роботу колективу, про що свідчать показники факультету, але тим не менш необхідно звернути увагу на якість освітнього процесу, важливість проведення профорієнтаційної роботи, з якої починається підготовка та відбір кадрів і правильним прикладом є проведення Міжнародних олімпіад з робототехніки, графіки, творчих конкурсів факультету. Також ректор наголосив про важливість розробки електронних навчальних курсів та готовності до дистанційного навчання.

     Зіновій Ружило першочергово подякував колективу за значну роботу чітко зазначив головні стратегічні завдання колективу на найближчий час, що поставлені в «Голосіївській ініціативі».

     На підтримку кандидата на посаду декана факультету виступили академік Володимир Булгаков, професор Вячеслав Ловейкін, свої пропозиції по покращенню роботи факультету висловив академік Ігор Ібатуллін.

     54 делегати конференції одностайно підтримали нового декана. Враховуючи це, наказ про призначення терміном на п’ять років ректор Станіслав Ніколаєнко підписав безпосередньо в залі зібрання.

     Позитивним завершенням конференції стало вручення дипломів заслуженого працівника НУБіП професору Віктору Несвідоміну та завідувачу лабораторії Миколі Киричку. Також ректором була вручена подяка НУБіП України Вячеславу Ловейкіну за активну участь та плідну багаторічну роботу в складі Вченої ради університету. Ректор вручив професору Юрію Ромасевичу подяку Міністра освіти і науки України.

Олег Марус

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook