Початок літньої екзаменаційної сесїї on-line

19 травня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології


18 травня 2020 року викладачами кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки професором Миколою Лісовим і доцентомОксаною Лобовою було проведено іспит для студентів-магістрів  1 курсу 1 групи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з дисципліни «Біотехнології в АПК та біотехметоди в природоохоронних біотехнологіях». 

Підсумковому контролю передувала активна робота студентів, що базувалася на платформі E-learn за чітко окресленими викладачами завданнями на кожен навчальний тиждень.

У повному обсязі було опрацьовано лекційний матеріал, виконано практичні завдання для набуття навиків з використання створення біотехнологій, зокрема в АПК України.

Екзамен з дисципліни «Біотехнології в АПК та біотехметоди в природоохоронних біотехнологіях» розпочався вчасно та у відповідності із затвердженим розкладом проведення заліків та екзаменів факультетом захисту рослин, біотехнологій та екології. Дистанційна форма здачі екзамену була організована через використання сервісу відеоконференцій Zoom для проведення інструктажу перед початком іспиту та співбесіди по завершенню виконання студентами екзаменаційних завдань.

Об 09.50 у viber-групі студенти засвідчили свою присутність та готовність приступити до здачі іспиту, в 10.00 відбулася невеличка Zoom-конференція, де було вирішено окремі організаційні питання, надано роз’яснення за типами тестових завдань та правильності подачі відповідей.  

По завершенню іспиту та перевірки робіт професор Микола Лісовий і доцент Оксана Лобова провели співбесіду зі студентами, прокоментували відповіді студентів на відкриті запитання та оголосили підсумкові оцінки.

Екзамен підтвердив, що наші студенти – справжні молодці і, хоча результати різні, але в умовах жорстких обмежень, всі зуміли сконцентруватися, організувати себе до самостійної роботи.

Бажаємо нашим студентам успішно скласти наступні іспити, достойно завершити виконання магістерських робіт та реалізувати всі свої плани для досягнення бажаних цілей!

 

 

 

Петро Дрозд

Заступник декана ФЗРБЕ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook