П’ЯТИДЕННИЙ СЕМІНАР ВИКЛАДАЧІВ ТА МАГІСТРІВ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ В РАМКАХ КОНЦЕПЦІЇ «ЄДИНЕ ЗДОРОВ’Я»

19 лютого 2020 року

Викладачі факультету ветеринарної медицини та студенти магістерської програми «Ветеринарна лабораторна діагностика» взяли участь у семінарі в рамках концепції «Єдине здоров’я» за тематикою «Системи управління якістю: управління і контроль якістю та розробка стандартних операційних процедур (СОП)», який проходив у м. Київ, 10-14 лютого 2020 року.

Захід проведений від імені Програми зменшення біологічної загрози, що виконується як частина співпраці між Урядом України та Сполучених Штатів Америки і проводиться компанією «Блек енд Вітч» (B&V).

П’ятиденний семінар був проведений міжнародним науковим експертом та керівником Програми глобальної охорони здоров’я (GSSHealth) Мартіном Адамс та співробітниками компаній B&V/Metabiota.

Семінар був спрямований на розвиток навичок з управління та контролю якістю і створення СОП, необхідних для кінцевої акредитації лабораторії, шляхом надання допомоги з початкової розробки СОП і впровадження системи управляння якістю в клініко-діагностичних лабораторіях за міжнародними стандартами ISO 9001, ISO 15189 та ISO 17025.

Валерій Цвіліховський,
доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook