Студенти 1 курсу 10 групи відвідали змагання сноубордистів під Аркою дружби народів

24 грудня 2019, 9:10

Під Аркою дружби народів офіційно запустили один із найбільших міських сноупарків Європи. Протягом вихідних тут відбвався фестиваль "Дабл Тріпл Snow Fest" зі змаганнями професійних сноубордистів і лижників та відкритим концертом.
Перший "Дабл Тріпл Snow Fest" відбувається за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України та Київської державної міської адміністрації. Зимовий молодіжний фестиваль став одним з проєктів-переможців Громадського бюджету.
Як зазначають організатори, команди «don’t Take Fake» і «Типовий Київ», це рідкісна можливість для містян побачити турнір такого рівня в Україні, в історичному центрі Києва, не виїжджаючи на спеціальні майданчики. Висота гірки сягає п’ятиповерхового будинку, а довжина – половини футбольного поля. Генеральним спонсором проекту стала платіжна система Mastercard.
Ці вихідні стали місцем проведення міжнародних змагань із понад 70 райдерами з восьми країн, зокрема: Польщі, Австрії, Німеччини, Білорусі, Словаччини та інших. Серед них – досвідчені українські спортсмени, учасники Олімпіади та чемпіонатів світу.

Рейдери показали свою майстерність на невеликому трампліні під час Fun Air Session, а потому у сноупарку де відбувся професійний Pro Jibbing Session на масштабному споті від Snow Factory. Переможців визначали у категоріях Over All Winner, Best Trick и Best Style. За перебігом турніру глядачі спостерігали з трибун та на великому екрані.
Все було неперевершено з незабутніми спогадами, які залишать приємні спогади студентських років, що, ще раз доводить, що Київ не просто Київ, а й спортивне місто, місто справжніх Героїв і справжніх незабутніх вражень.


Куратор 10 групи 1 курсу Р. Бокотько,
староста групи Н. Демидюк,
заступник старости групи Є. Казміріді

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook