ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА ГРА-ТРЕНІНГ "ЛІСОВІ КОМЕРСАНТИ"

9 грудня 2019 року

 

2

Гра – це унікальна діяльність, яка не лише здійснює великий вплив на психічний розвиток студента, перетворює навчання в радісний процес, і непомітно для студентів сприяє засвоєнню ними програмного матеріалу, формує уміння і навички.

Психологічні механізми ігрової діяльності спираються на фундаментальні потреби особистості у самоствердженні, самовизначенні, самореалізації.

«Лісові комерсанти» - гра, яка вчить формувати позитивні стосунки між собою, посилювати один одного, допомагати у скрутному становищі і, при цьому, досягати своєї мети, примножувати капітал, ставати фінансово вільною людиною. І все це не за рахунок інших, а РАЗОМ з іншими.

13

А ще під час гри “Лісові Комерсанти” “прокачуються” необхідні для успішного життя опції: усний математичний рахунок, читання, мистецтво переговорів, вміння комунікувати та взаємодіяти в команді, артистичні здібності, моделі прийняття ефективних рішень та багато іншого. І як бонус – студенти починають краще розуміти батьків і більш шанобливо ставляться до грошей, які ними зароблені.

Дана гра-тренінг проводилась 9 грудня із залученням студентів груп О-31МЕк-31М та Ек-21М під керівництвом викладача У.Є. Бурдаш

Викладач циклової комісії У.Є. Бурдаш

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook