Продовжуємо співпрацю з базовим університетом

28 березня 2019 року
28 березня 2019 року студенти групи 306(210)–Т відділення підприємництва та інформаційних технологій відвідали факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.
З метою співпраці та популяризації факультету, декан - д.т.н., професор, академік АН вищої освіти України Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, заступник декана - к.с-г.н., доцент Слободянюк Наталія Михайлівна, завідувачі кафедр та викладачі ознайомили студентів з кафедрами факультету та їх структурними підрозділами, з освітніми програмами, наголосили на можливості скороченого терміну навчання, міжнародного стажування, практичної підготовки та перспективах подальшого працевлаштування. Голова студентського самоврядування розповів про традиційні заходи факультету та  комфортні умови проживання в гуртожитку.
Родзинкою зустрічі стала відкрита лекція-дискусія «Сучасні тенденції управління безпечністю харчових продуктів» к.т.н., доцента кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Сливи Юлії Володимирівни. Студенти із захопленням слухали про сучасні тенденції щодо впровадження системи управління та контролю безпечності харчових продуктів, порівнювали вітчизняні і міжнародні нормативно-правові документи у сфері безпечності харчових продуктів; дискутували про поняття якості та безпечності, натуральності й екологічності харчових продуктів, євроінтеграційні процеси в харчовому законодавстві України, переваги та проблеми впровадження систем стандартизації і сертифікації на підприємствах харчової галузі країни. Більш детально Юлія Володимирівна зупинилася на стандартах та схемах харчового ланцюгу, згадали серію стандартів ISO 22000, стандарт Global G.A.P. – системи, що гарантує безпеку продукції, починаючи від оцінки вже вирощеної продукції до безпеки всього циклу виробництва, та систему HACCP, яка гарантує виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.
Викладачі та студенти коледжу висловлюють щиру подяку професорсько-викладацькому складу факультету за цікаву лекцію-дискусію та плідну співпрацю.
 
Світлана Березинець,
голова циклової комісії маркетингу і торгівлі,
Наталія Федосєєва, Ірина Вінник,
викладачі циклової комісії маркетингу і торгівлі
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook