Літературний вечір присвячений чарівній порі Кохання

19 березня 2019 року
     Любов-найвище людське почуття, найкраще з почуттів, народжених людиною. Любов панує над світом. Вона понад віком і часом. Її таємницю намагається розкрити не одне покоління. Саме любов стала темою нашого літературного вечора.

     Криворот Олег Григорович – видатний поет, який своєю творчістю дає нам поштовх та натхнення на створення власних шедеврів. Він наш почесний гість, який може вислухати, порадити, підтримати.

     Літературний вечір – спосіб висловити власні думки та донести їх до інших. Напевно найважче ділитися почуттями, які стосуються кохання. Тож кожен висвітлював ці почуття з обережністю, через певні символи, ніби натякаючи на проблему або безмежне захоплення.

 

     Майже всі вірші, висвітлені на вечорі, були авторськими. Творчістю радували нас Волков Андрій поезією «Закоханість», Москалець Оксана – «Мрія», Хитринцева Анна – «Ключі до щастя», Ніколенко Марія – «Дякую», Борисенко Наталія – «Мій ідеал», Алданова Каріна – «28 лет».

 

    Поезії захоплюють. Їх звучання змушує затамовувати подих. У залі тиша, яку переривають лиш оплески. Своїми думками з нами поділилися Палагута Наталія, Ахрамєєва Ярослава, Шутенко Роман, Левченко Дмитро, Гнатенко Богдана, Павленко Жанна.

     Також голова літературного клубу Аліна Васюченко порадувала нас віршами, автором яких є Базильчук Богдан. І звісно ж як обійтися без пісні, яка лине в душі, коли ти закоханий. Гітара Аліни Васюченко підтвердила це кожному.
     Літературні вечори дають змогу висловити свої думки та зрозуміти ближче один одного. Не бійтеся своїх почуттів, діліться і можливо ви знайдете в цьому розраду.
 

Гнатенко Богдана

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook