СВЯТО «КРАСА -2019» НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

26 лютого 2019 року
м. Київ, НУБіП України

20 лютого – це  день, коли земля зупинилась… постояла і знову почала обертатися, але вже набагато швидше! А все тому, що в цей день відбулося найяскравіше, найемоційніше та найочікуваніше шоу року – «Міс та Містер факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – 2019» – конкурс, який дозволяє розкрити творчі здібності, знайти нових друзів, навчитись працювати в команді, а також достойно представити свій факультет на «Красі НУБіП – 2019».

«Містер і Міс» – це не просто змагання за титул: на цьому конкурсі учасники дарують оточуючим море позитиву, посмішок і відмінного настрою. Все це завдяки спільній творчій діяльності, яка створює всеосяжну дружню і креативну атмосферу, що в свою чергу, підтримує в студентському середовищі значимість ідеалів дружби, взаємної підтримки, чесної гри і доброго ставлення один до одного навіть у ситуації суперництва.

Отож, представляли свої таланти та здібності 8 учасників, зокрема 4 хлопців: Євгіній Сухенко, Максим Усик, Данило Маліков та Ярослав Кислиця. Чарівними супутницями своїх кавалерів були Дар’я Ракова, Аліна Барабаш, Уляна Алчеєва та Анастасія Дячук.

Нелегка робота судити красу, а ще важче талант. Тільки сміливі люди беруть на себе цю місію. Вони гарно справилися зі своїм завданням і прозорим голосуванням обрали Міс та Містер факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Хто ж вони?

Неймовірно розумна, красива, стильна, завжди усміхнена, переможниця Всеукраїнської Премії «Жінка III тисячоліття», енергійна, наш дорогий декан Баль – Прилипко Лариса Вацлавівна.

Справжній поціновував жіночої краси, представник сильної статі, мужній, відвертий, всіма улюблений Савченко Олександр Аркадійович.

Її грації та елегантності заздрять чимало дівчат, зваблива, чарівна, тендітна та чуйна, переможниця конкурсу «Краса НУБіП - 2018» Анжеліка Кошева.

Амбітний, молодий, красивий, харизматичний, різносторонній, поправу гордість факультету Павелко Олександр.

Потенційні міс та містери факультету позмагалися у 5-ти конкурсах, а саме "Візитка", "Відео-представлення", "Інтелектуальний конкурс", "Конкурс талантів" та "Завершальне дефіле".

Учасники презентували себе у трьох дефіле: «Вітальне», «Дефіле в піжамах», «Вечірнє». Зовсім різні за характером, за музикою, за костюмами. Кожен міг себе знайти і показати себе у стилі  світському, спортивному, вечірньому та у творчому конкурсі. Потрібно відмітити, що в цьому році конкурсанти були дуже сильними у творчих здібностях. Була представлена і хореографія, і вокал, і мистецтво, і stand-up шоу.

Від Сухенка Євгенія та його чарівної партнерки був представлений на паркеті шоу запальний латиноамериканський танець «Сha-cha-chа». Пустотливий і безтурботний танець заворожив суддів своєю легкістю та швидкістю виконаних рухів, а глядачам сподобалося кокетство на паркеті.

 

У виконанні Ракової  Дар’ї прозвучала пісня під гітару на вірші Сергія Єсеніна. Усім присутнім в залі здавалося, що Дар’я виконуючи свій твір торкається всіх струн загадкової душі та занурює в романтичний світ кожного не байдужого глядача.

 

Усик Максим запропонував нашій увазі культуристичний номер, де було продемонстровано неабияку фізичну підготовку, вся жіноча аудиторія була зачарована. Своїм номером Максим заохочував всіх до здорового способу життя.

Із оригінальним танцем під назвою «128 ударів серця» виступила Барабаш Аліна. Учасниця запалила паркет своєю палкою енергією, своїм танцем дівчина розпалила вогонь в серці кожного присутнього в залі.

 

До уваги глядачів stand-up шоу представив Маліков Данило. А ось, цей учасник, не дозволив журі та глядачам засумувати. Жарти Данила розвеселили всіх без винятку, нікому не вдалося погрузитися в стан сну.

Алчеєва Уляна продемонструвала нам «Фантазію в каракулях». Загадкова учасниця розповіла про цікавий, сучасний стиль дудлінг (від англійського doodle - «каракулі»). Аліна ввела всіх присутніх в світ прекрасного та фантастичного мистецтва.

Анастасія Дячук запропонувала увазі глядачів заворожуючий номер під назвою «На крилах вітру». Професіоналізм учасниці захоплює та викликає повагу. ЇЇ ліричний номер, всі присутні дивилися затамувавши подих, танець зі стрічкою зворушив до глибини душі навіть суворе журі.

Ярослав Кислиця представив драйвовий  хіп-хоп в поєднанні з брейк – дансом. Жвавий та грайливий Ярослав зачарував всіх зухвалим вибором сучасного танцю. Весь танець, учасник зачаровував своєю посмішкою, вона підкорила не мало сердець в залі і розтопила лід у серцях журі.

Конкурсанти чудово проявили творчу натуру і талант. Індивідуальність, неординарність, потужна енергетика учасників потоком струмували в зал, приголомшуючи і зачаровуючи членів журі та глядачів. Від хореографічних, вокальних та театральних контрастів на сцені просто обертом йшла голова!

Як завжди, журі довелося дуже непросто – всі учасники були гідні головного титулу. Але конкурс є конкурс, і дотримуючись правил гри, були визначені переможці.

У номінації «Містер Харизматичність» завоював Данило Маліков, «Міс Досконалість» – Аліна Барабаш.

Званням «Містер фітнес» було нагороджено Максима Усика, «Міс Загадковість» – Уляна Алчеєва.

У номінації «Містер Індивідуальність» завоював Ярослав Кислиця, «Міс чарівність» – Анастасія Дячук.

Номінацію «Містер Стиль» був нагороджений Євген Сухенко, «Міс Грація» – Дар’я Ракова.

«Глядацькі симпатії» завоювали Максим Усик та Дар’я Ракова.

І далі головне! Віце-міс та Віце-містер стала пара Євгеній Сухенко і Аліна Барабаш.

Найкраще себе проявили та отримали найвищу нагороду «Міс та Містер факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – 2019»  Ярослав Кислиця та Анастасія Дячук.

 

Переможених немає, є лише переможці! Тож ми щиро вітаємо всіх учасників, зичимо їм подальших успіхів та чекаємо нових конкурсантів наступного року!

Дякуємо учасникам та студентській організації за гарний настрій, чудові емоції та яскраві враження.

Дякуємо деканату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК за підтримку таких чудових ініціатив.

Бажаємо всім нам подальших життєвих і творчих успіхів та професійних злетів!

 

 

Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації
та сертифікації с./г. продукції
Ірина Веретинська,
асистент кафедри технології
м’ясних, рибних та морепродуктів

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook