НУБіП відзначив День працівника освіти

5 жовтня 2018 року
актова зала корп. №3

 5 вересня 2018 року в актовій залі університету відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівників освіти.

     Звертаючись до викладачів, педагогів, студентів ректор Станіслав Ніколаєнко привітав з професійним святом та зазначив, що в цей день ми пошановуємо наших перших вчителів, згадуємо шкільні роки, студентську пору, керівників дисертаційних досліджень, наставників, всіх тих, хто причетний до нашої освіти і виховання.
     В Національному університеті біоресурсів і природокористування України працює унікальний науково-педагогічний колектив. Ми маємо необхідний потенціал, реалізація якого дасть змогу подолати будь-які кризи. Але для цього потрібна воля, бажання і щоденна копітка праця кожного, зазначив Станіслав Ніколаєнко
     Ректор подякував усім працівникам за сумлінну працю, особистий внесок в розвиток української держави і суспільства та побажав міцного здоров’я, людського щастя та нових творчих здобутків на освітянській ниві.
     Для глядачів кафедра культурології та першокурсники організували тематичне театралізоване дійство, участь в якому взяли творчі колективи та студенти: народний студентський театр «Березіль», ансамбль бального танцю «Чарівність», вокальні ансамблі «Октава» та «Амеро», народний ансамбль «Колос», студія сучасного танцю «Сузір’я Dance», виконавці Анна МатушевичКароліна КузнюкВалентин ЖульМаксим Гненюк, Іван АртамоновТарас ДудаВіктор КавунМар’яна Остюк.
 
 

 

 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook