У Ніжинському агротехнічному коледжі відбулася перевірка цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки

19 вересня 2018 року

     18 вересня 2018 року на виконання наказу ректора НУБіП України щодо перевірки дотримання вимог у сфері цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» відвідала комісія у складі Володимира Матросова, начальника відділу пожежної безпеки НУБіП України та Миколи Марущака, начальника штабу цивільного захисту.

     Під час зустрічі з керівництвом навчального закладу в особі директора Олени Литовченко члени комісії ознайомилися із структурою та діяльністю коледжу, обговорили питання щодо дотримання вимог нормативно-правових актів і нормативних документів пожежної безпеки.
     Також комісією перевірено виконання організаційно-технічних заходів, спрямованих на запобігання пожеж, стан протипожежної та техногенної безпеки у приміщеннях навчальних корпусів і студентському гуртожитку, здійснено контроль за веденням документації з вищезазначених питань.

     Підсумовуючи результати перевірки, голова комісії звернув увагу на шляхи удосконалення та координацію пожежно-профілактичної роботи, організацію розробки комплексних заходів щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки в коледжі, необхідність їх погодження зі службою пожежної безпеки НУБіП України.


Альона Шкодин,
провідний інженер з охорони праці

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook