Наша перша кураторська година

14 вересня 2018 року

  Початковий етап організації активу групи покладається перш за все на куратора групи, як досвідченого педагога. Розібратися в ситуації, коли перед вами знаходяться нові студенти та ще й малознайомі, або зовсім незнайомі, а тим більше визначити в них активістів майже неможливо. У цьому випадку прийнятною формою пізнання щойно сформованої групи є проведення анкетування.

 Після проведення початкового анкетування куратором Наталією Голембовською були обрані студенти, які в школах займалися питаннями самоврядування або були задіяні в роботі класних активів чи інших шкільних заходах, які в подальшому взяли участь у боротьбі за лідера, хто стане старостою групи, а також за розподіл відповідальних посад та обов'язків: заступник старости, відповідальний за культурно-масову, спортивно-масову роботу, академічний рейтинг, редколегія тощо.

     Наступною була посада профорга. На цю кандидатуру було двоє претендентів. Після голосування та шаленої боротьби за це місце, ми дійшли згоди, що відповідальним за студентське перебування в університеті буде ніхто інший, як Максим Максимчук, так як він є найвідповідальніший для цієї роботи.

    Марія Осипчук, зайняла посаду відповідального за культурно-масову роботу, так як досить часто займалася різними заходами у своєму навчальному закладі (танцями сучасними, народними, бальними, малюванням, спів в групі, роль ведучої). 

   Особистим фотографом став Данило Маліков, так як він має професійне обладнання та бажання до праці, а відповідати за рейтинг група доручила Яні Хомут, тому що вона набрала більше одногрупських симпатій.

     Прес – центр очолила Іванна Куцан, яка також балотувалася на роль старости, яку зайняла Валерія Чабан, а її правою рукою стала не менш відповідальна Вероніка Степаненко. Боротьба за «лідерство» була досить не простою, але все ж таки Валерія своїми переконаннями і планами розвитку групи переконала одногрупників і очолила посаду старости.

     На ці й ноті ми завершили наше засідання з позитивними емоціями та з впевненістю про те, що всі впораються зі своїми новими обов’язками і університет ще не одноразово згадає наші досягнення та успіхи.

Іванна Куцан, студентка 1 курсу

Наталія Голембовська, куратор 1 курсу, доцент

кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook