Гуманітарно-педагогічний факультет - переможець змагань з міні-футболу 28-ї спартакіади «Здоров’я»

21 червня 2018 року

 4 червня 2018 року на майданчику зі штучним покриттям НУБіП України розпочались змагання з міні-футболу, якими завершується 28-ма Спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України 2017-2018 навчального року. З дванадцяти збірних команд ННІ і факультетів, котрі розпочинали боротьбу в відбіркових іграх, до чвертьфіналу фіналу потрапили вісім: гуманітарно-педагогічний факультет, факультет конструювання та дизайну, агробіологічний факультет, ННІ лісового і садово-паркового господарства, факультет аграрного менеджменту, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження; факультет землевпорядкування, факультет захисту рослин, біотехнологій та екології. Команди продемонстрували високий рівень майстерності та неабияку жагу до перемоги, та все ж, до півфіналу дісталися чотири найкращі збірні, котрі і вирішили долю путівок у фінал. Гуманітарно-педагогічний факультет переміг збірну агробіологічного факультету з рахунком 7:5, а збірна факультету аграрного менеджменту, у протистоянні з факультетом захисту рослин, біотехнологій та екології, довела, що гідна фіналу впевнено перемігши суперника з рахунком 5:2.

     Фінальні ігри та нагородження переможців відбулися 19 червня 2018 року. За третє місце змагалися збірні факультетів: агробіологічного та захисту рослин, біотехнологій та екології. Команда агробіологічного факультету одразу продемонструвала усім присутнім, що налаштована тільки на перемогу і з перших хвилин матчу повела в рахунку, не залишивши жодних шансів суперникам. У підсумку – 6:1 на користь збірної агробіологічного факультету. Цікавим, та до останніх секунд матчу напруженим, було протистояння за перше місце між командами гуманітарно-педагогічного факультету та факультету аграрного менеджменту. Команди настільки сильно віддавалися грі, що в основний час переможця визначити не вдалося. Футболісти обох збірних забили однакову кількість голів – 3:3, тому доля золотого кубку з міні-футболу визначилася тільки в серії післяматчевих пенальті. Тут більш стійкішими та влучнішими виявилися футболісти гуманітарно-педагогічного факультету, реалізувавши 7 пенальті та пропустивши 6. Загальний рахунок матчу 10:9, на їх користь.

     Отже, чемпіоном змагань з міні-футболу 28-ї Спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України 2017-2018 навчального року стала збірна гуманітарно-педагогічного факультету, срібний призер – факультет аграрного менеджменту, бронза в агробіологічного факультету. Нагородження переможців проводив проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України Сергій Кваша. Він зазначив, що вражений майстерністю гравців команд фіналістів та від імені всіх вболівальників подякував за подаровані їм позитивні емоції і хвилюючі моменти під час ігор.

 

Вітаємо переможців та призерів змагань!

 

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

 

 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook