Студенти факультету відвідали міжнародну виставку ефективного тваринництва та птахівництва Agro Animal Show

23 лютого 2018 року

21 – 23 лютого 2018 року у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ) відбулась виставка Agro Animal Show.
Agro Animal Show – міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва, на якій провідні світові компанії представлять останні моделі техніки та обладнання, корми, ветеринарні препарати, засоби діагностики, генетичний матеріал, технології гноєвидалення та утилізації відходів, техніка та обладнання для утримання та годівлі тварин, новітні науково-технічні розробки, представлені профільними інститутами.
22 лютого 2018 року на базі Agro Animal Show відбулось виїзне заняття з дисципліни «Інноваційні технології годівлі, генетики та розведення свиней» для студентів магістерської програми «Ветеринарне забезпечення свинарства» факультету ветеринарної медицини під керівництвом доцента кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька Михальської В.М.


На виставці студенти ОС "Магістр" факультету ветеринарної медицини мали змогу ознайомитися із сучасними підходами при веденні свинарства.
Студенти ознайомилися із застосуванням сучасних способів утримання різних виробничих груп свиней, методами профілактики технологічних стресів, механізмами їх виникнення та попередження, використанням для виробництва високоякісної свинини стресостійких порід свиней.


Особливу увагу студентів привернули контроль за способами видалення, обробки та зберігання відходів (гною та гнойових стоків) свинокомплексів, дотримання ветеринарно-санітарних вимог до відходів та продуктів їх переробки, захисту довкілля від забруднень шкідливими викидами підприємств з виробництва свинини.
Студенти також відвідали Міжнародний семінар «Ефективне свинарство», який був організований редакцією журналу «Agroexpert», де своїм досвідом ділилися українські і німецькі колеги та були представлені доповіді на такі теми: «Система «Тимошівка»: свинарство без антибіотиків»; «Новітні концепти Шауманн для економічної годівлі свиней (свиноматок після опоросу та новонароджених поросят)»; «Використання НПЗП при вирощуванні свиней»; «Біобезпека і контроль поширення АЧС та інших небезпечних хвороб у свинарстві. Німецький досвід».

Лариса Шевченко ,
доктор ветеринарних наук, професор кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook