Тренінг «Сертифікація та стандартизація продуктів козівництва та вівчарства»

23 лютого 2018, 10:30
м. Київ, НУБіП, вул. Генерала Родімцева, буд. 19, навчальний корпус № 1, каб. 69

Тренінг: Сертифікація та стандартизація продуктів козівництва та вівчарства в рамках проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Підтримка аграрного і сільського розвитку”

 

ПРОГРАМА

10:30 – 11:00 Реєстрація.
11:00 – 11:10 Вітальне слово, Олена Бушмакіна, координатор проектів програми БРІДЖЕС.
11:10 – 11:30 Стабільні темпи росту в галузі молочного козівництва та вівчарства, Василь Туринський, професор, доктор с/г наук, НУБіП.
11:30 – 12:00 Вимоги до сертифікації органічного тваринництва – козівництва та вівчарства, Сергій Бондарєв, експерт з питань стандартизації, сертифікації та якості, ТОВ «Органік Стандарт».
12:00 – 12:30 Сучасні підходи до системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог принципів НАССР, ISO 22 000:2005, Юрій Бєлов, головний консультант систем менеджменту EOQ, сертифікований менеджер, аудитор систем управління якістю, екологічного управління та систем управління безпечністю харчових продуктів.
12:30 – 13:00 Від ідеї проекту до стандартів HACCP у молочному козівництві за три роки: реальні кроки українського фермера, Василь Цвик, фермер, співзасновник ФГ «Тетяна-2011».
13:00 – 13:30 Сесія питання-відповіді.
13:30 – 14:00 Перерва на каву.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій