Профорієнтація триває: Бориспільська ЗОШ №8

6 лютого 2018 року

     2 лютого завідувач кафедри соціальної роботи та психології Віталій Шмаргун, завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко та викладач кафедри фізичного виховання Олена Отрошко завітали до школи І-ІІІ ступенів №8 м. Борисполя. Науково-педагогічні працівники зустрілися з учнями 11-х класів, розповіли їм про наш університет, ознайомили майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями, які можна обрати, окреслили переваги здобуття вищої освіти в нашому закладі, розповіли про інфраструктуру університету, спортивні досягнення студентів, гуртки та секції, в яких можна займатися після аудиторних занять.

     У ході бесіди В. Шмаргун запросив одинадцятикласників на гуманітарно-педагогічний факультет на навчання за спеціальністю «Психологія», детально описав професію психолога, окреслив можливості працевлаштування фахівців та зосередив увагу на інших спеціальностях факультету. Школярі брали активну участь у бесіді, ставили питання щодо особливостей вступу до університету. Учні зацікавилися багатьма напрямами підготовки, зокрема спеціальностями: «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Філологія». Неабиякий інтерес виявили школярі, які займаються у бориспільській ДЮСШ, до проекту НУБіП України – ФК «Любомир» (м. Ставище).

     Відбулася цікава та змістовна зустріч із керівництвом школи − директором, відмінником освіти Людмилою Гавазюк та заступником директора з навчально-виховної роботи Людмилою Гльозою.

     Адміністрація, педагогічний колектив та школярі були вдячні за надану інформацію та відповіді на актуальні питання щодо вступної кампанії.

Віталій Шмаргун,
завідувач кафедри соціальної роботи та психології

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook