НАВЧАЛЬНА ТА НАУКОВА РОБОТА МІЖКАФЕДРАЛЬНОЇ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОЇ ЛАБОРАТОРІЇ ВЕТЕРИНАРНО-ДІАГНОСТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В РАКУРСІ ПІДГОТОВКИ МАГІСТРА

3 листопада 2017 року

Студентам ОС «Магістр», спеціалізації «Лабораторна справа» необхідні теоретичні знання й практичне уміння, які вони отримують на лекційних та лабораторних заняттях. Добре організована лабораторна робота, де застосовуються сучасні методи та методики є запорукою підготовки конкурентного фахівця на ринку праці.
Дисципліна «Сучасні методи і прилади біохімічних досліджень», що викладається на кафедрі біохімії ім. акад. М. Ф. Гулого, дозволяє підготувати студента, який би міг використовувати державні і міжнародні стандарти, проводити необхідні хіміко-аналітичні дослідження та серед значної кількості лабораторних методів відбирати найбільш придатні для випробувань і чітко визначати правильність отриманих результатів вимірювань.
Ефективним місцем підготовки магістра відповідного фаху на сучасному рівні є міжкафедральна навчально-наукова лабораторія ветеринарно-діагностичних досліджень, де вивчаються об’ємно-аналітичні, електрохімічні, спектрофотометричні та хроматографічні методи досліджень.

Лабораторні роботи студенти починають зі зважування, підготовки розчинів, підготовки проб, калібрування приладів, вимірювання, отримання результату і порівняння його з нормативними державними стандартами та заключенням про безпеку та якість продукту.

 
Крім навчальної роботи, в міжкафедральній навчально-науковій лабораторії ветеринарно-діагностичних досліджень всі студенти ОС «Магістр», спеціалізації «Лабораторна справа» виконують свої дипломні наукові роботи.

 

Доцент кафедри біохімії ім. акад. М. Ф. Гулого,
Валерій Цвіліховський

 

 
 
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook