Вітаємо студентку факультету ветеринарної медицини Кравець Марію з бойовим хрещенням!

21 квітня 2017 року

11 квітня на базі філософського факультету Київського  національного університету імені Тараса Шевченка відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади МОН України зі спеціальності «Філософія. Релігієзнавство». До червоного корпусу славетного українського університету з’їхались 46 учасників-олімпійців з 27 кращих ВНЗ України. Приємно відзначити, що Київ представляли учасники з сімох столичних університетів: КНУ імені Тараса Шевченка, НУ «Києво-Могилянська академія», НТУУ «КПІ», Національної академії внутрішніх справ, Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова,  Київського університету імені Б. Грінченка та НУБіП України. Наш університет представляли студентки, переможці І етапу олімпіади Яковченко І. та Кравець М. Їхніми науковими керівниками є доценти кафедри філософії  Савицька І.М. та Супрун А.Г., які супроводжували на олімпіаду своїх вихованців.
Комплект завдань І туру для олімпійців складали теми з релігієзнавства, логіки та історії філософії. Учасники впродовж двох годин розв’язували запропоновані завдання. Після чого авторитетне журі, у складі якого – декан філософського факультету КНУ Конверський А.Є., заступники декана та інші поважні фахівці у галузі філософських знань перевіряли роботи та визначили п’ять кращих студентів, що вийшли у 2 тур.
Вітаємо студентку факультету ветеринарної медицини Кравець Марію з бойовим хрещенням. Адже цього року вперше студенти нашого університету стали учасниками ІІ етапу олімпіади з філософії.
Дякуємо факультету ветеринарної медицини за гідних і розумних студентів!!!
                           
 

Доценти кафедри філософії Савицька І.М., Культенко В.П., Супрун А.Г.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook