Університетський ансамбль "Колос" став лауреатом міжнародного фестивалю "Golden Lion"

30 березня 2017 року

     Участь у творчих конкурсах і фестивалях – неодмінна умова росту учасників колективів художньої самодіяльності, студій і гуртків, які працюють на кафедрі культурології нашого університету, тому участь у них наша творча молодь бере із задоволенням. Так було і цього разу, коли на ім’я балетної групи народного ансамблю пісні і танцю «Колос» надійшло запрошення взяти участь у Міжнародному фестивалі-конкурі мистецтв «Golden lion», який проходив з 24 по 26 березня в одному із найчарівніших і найстаровинніших міст України – місті Лева (як можна було здогадатися навіть із самої назви фестивалю).

     Фестивалі, які проводить міжнародна громадська організація «Європейська молодіжна ліга», завжди дуже представницькі. Цього разу у конкурсній програмі взяли 3129 учасників з Болгарії, Білорусі, Молдови, США, Польщі, Румунії, України, серед них – понад 100 хореографічних колективів.
     За весь час проведення заходу учасники «Колоса», окрім конкурсної програми, дали чотири концерти, до яких довго і наполегливо готувались. Як згадують танцюристи, для всіх танцюючих кожна хвилина, проведена на сцені, була і святом, і важкою працею водночас, яка, щоправда, окупилася сповна – аплодисментами, радістю, і – перемогою! Вітаємо: «Колос» привіз із фестивалю диплом лауреата 1-го ступеня! Відтак головною нагородою фестивалю став сертифікат на поїздку до міста Кітен, Болгарія, де учасники ансамблю зможуть провести незабутній відпочинок в курортній зоні, на березі Чорного моря. Так оцінили наших хлопців і дівчат директор продюсерського центру Григорія Чапкіса М.Орловський, суддя асоціації естрадного танцю України М. Лейбук та голова МГО «Європейська молодіжна ліга» В. Нечитайло.

 

     Учасники «Колоса» висловлюють подяку керівнику балетної групи старшому викладачеві кафедри культурології Валерію Олексійовичу Музальову, який витратив немало часу та доклав неймовірних зусиль, щоб виховати такий талановитий, достойний і дружній колектив, а ще – доцентові кафедри механізації тваринництва Ребенкові Віктору Івановичу, котрий завжди підтримував моральний дух молоді, а цього разу навіть поїхав із молоддю на фестиваль.

Дякуємо студентам і їх керівникам і бажаємо не зупинятись на досягнутому!

Ірина Майданюк 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook