Факультет інформаційних технологій продовжує знайомити школярів Черкащини з університетом: Лисянський та Звенигородський райони

30 березня 2017 року

    23 березня група викладачів кафедри економічної кібернетики у складі завідувача кафедри А.В. Скрипника, асистента К.Л. Тужик та старшого викладача кафедри інформаційних систем Ю.В. Матуса провели профорієнтацію в Лисянському та Звенигородському районах Черкаської області. У смт. Лисянка відвідано ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2. У смт. Звенигородка у будівлі міської ради відбулася зустріч з учнями 10-11 класів Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2, Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 та Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів ім. Тараса Шевченка.

     У ході зустрічі обговорені головні переваги навчання в НУБіП України. Завідувач кафедри А.В. Скрипник розповідав про попит на спеціалістів на ринку праці, які володіють як базисними знаннями з економіки, так і мають уявлення про кількісні методи аналізу та обробки інформації.

     В своєму виступі К.Л. Тужик розповіла про можливості навчання та стажування за кордоном, а Ю.В. Матус розкрив можливість проходження курсів, отримання безкоштовних сертифікатів міжнародного рівня: Microsoft, CICSO, IBM та відмітив переваги навчання на військовій кафедрі.

     Учні з захопленням переглянули демонстраційні матеріали та фільми про університет і факультет. Відчувалася зацікавленість у подальшому навчанні в НУБіП України.

     Висловлюємо подяку Л.А. Кочерзі, начальнику відділу освіти Звенигородської міської ради, В.М Мельничуку, директору загальноосвітньої школи - гімназії №1 та А.В. Присяжнюку, директору загальноосвітньої школи №2 Лисянського району за чудову організацію зустрічі з випускниками.

Клименко Наталія,
заступник декана
факультету інформаційних технологій 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook