Чемпіонат України з гирьового спорту серед студентів ВНЗ 2017 року (за правилами ФГСУ)

28 лютого 2017 року
м. Київ

Призерами чемпіонату України серед студентів ВНЗ з гирьового спорту (за правилами ФГСУ) 2017 року стали студенти НУБіП України: Людмила Кузько, студентка агробіологічного факультету – 1 місце у ваговій категорії до 60 кг серед жінок і Іван Кузьмич, студент механіко-технологічного факультету – 3 місце у ваговій категорії +90 кг. В командному заліку серед ВНЗ команда НУБіП України зайняла 4 місце. Відповідальний за підготовку команди НУБіП України з гирьового спорту – Береза Григорій Юхимович, старший викладач кафедри фізичного виховання.

Змагання проходили 25-26 лютого 2017 року в місті Києві на спортивній базі Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця. Чемпіонат проводився за правилами Федерації гирьового спорту України (ФГСУ), Наказ , Регламент змагань. В змаганнях взяли участь 16 команд ВНЗ України.

Також 24-26 лютого 2017 року в місті Харкові пройшов чемпіонату України серед студентів ВНЗ з гирьового спорту (за правилами Союзу гирьового спорту України (СГСУ). Регламент  змагань. Офіційний організатор обох чемпіонатів Комітет з фізичного виховання та спорту України Міністерства освіти і науки України.

Фото зі змагань в м.Києві

 

 

Кафедра фізичного виховання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook