Профорієнтаційна робота гуманітаріїв у розпалі

16 квітня 2016, 10:52

На тижні науковці кафедри методики навчання та управління навчальними закладами професор Василь Ковальчук, доценти Людмила Білан та Ярослав Рудик відвідали загальноосвітні навчальні заклади Дніпровського району Києва – середні школи № 98 та 120. Науковці презентували учням можливості та спеціальності університету. З презентації школярі мали нагоду познайомитися з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, його історією та сьогоденням. На зустріч були запрошені не тільки учні 11 класів, які в цьому році вступатимуть на навчання, а й десятикласники. Найбільше вони цікавились спеціальністю "Філологія (переклад)", адже в СШ 98 акцент робиться на поглибленому вивченні англійської мови. 

Изображение

Изображение

Цікава дискусія відбулася також і в СШ 120, де учні запитували не тільки про можливості вступу до університету, а й про працевлаштування після навчання. Педагоги розповіли про міжнародні угоди, які укладає університет про можливості для студентів проходити практику не тільки в Україні, а й за кордоном, про можливості навчатися одночасно в НУБіП та зарубіжних вузах. Викладачі зупинилися на величезній кількості можливостей, що відкриваються для студентів у стінах НУБіП України, які та дозволять розвивати їхні таланти. 

     

Окрім зустрічі з учнями відбулися зустрічі із директорами зазначених закладів Любов’ю Литвинта Валентиною Почтар, а також із педагогічними колективами шкіл, яких запросили навчатися нагуманітарно-педагогічному факультеті, що готує фахівців за спеціальностями «Управління навчальним закладом», «Освітні вимірювання» та «Педагогіка вищої школи».

      

     Представники НУБіП України запросили учнів та їхніх педагогів відвідати університет у День відкритих дверей та День університету.

Микола Пригодій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook