Виховний захід присвячений Всесвітньому дню води

22 березня 2016 року

 Вода! У тебе немає ні смаку, ні кольору, ні запаху,
тебе неможливо описати,
тобою насолоджуються,
не знаючи, що ти таке.
Ти не тільки потрібна для життя, ти – саме життя.

 Антуан де Сант-Екзюпері

    22 березня 2016 року викладачі циклової комісії природничих дисциплін Олійник О. М. та Соколовська І. Я. провели виховний захід на тему: «Вода – знайома незнайомка», присвячений Всесвітньому дню води, який був проголошений 22 березня 1993 року генеральною Асамблеєю ООН і з тих пір ця подія відзначається щорічно.
   Метою цього виховного заходу було поглибити знання про воду, її властивості; показати виняткову роль води в природі; виховати дбайливе та бережливе ставлення до водних ресурсів.
   Що таке вода? Дане питання може здаватися не тільки дивним, але навіть трохи неввічливим. Хто ж цього може не знати? Всім відомо, що вода – це сполука Гідрогену та Оксигену, поширена і надзвичайно дивовижна речовина. З нею ми зустрічаємося, коли вранці вмиваємся, п’ємо чай, плаваємо, бігаємо під дощем, не боячись промокнути. Але як виявляється, властивості цієї речовини до кінця не вивчені. Тому одним з етапів виховного заходу був проведений у формі засідання суду, на якому було розглянуто, вивчено і переконливо доведено, властивості цієї речовини.
   Також увазі студентів було запропоновано переглянути відеофільм «Таємниці води».
   З цікавою повчальною доповіддю виступив о. Володимир, від якої всі присутні отримали чимало корисної для себе інформації, яка знадобиться всім у подальшому житті.
   В кінці заходу прозвучала приємна музична композиці у виконанні Івахів Тетяни.
   Нам усім потрібна вода, саме без неї не можливе життя на Землі. Цінувати кожну краплину прозорої чистої води, зберегти нашу планету блакитною – ось завдання кожної людини!

Викладачі циклової комісії
природничих дисциплін
Соколовська І.Я., Олійник О.М.
 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook