"Подвійна сила НУБіП України – 2016" – курс на здоров'я!

14 лютого 2016 року
Навч. корп. № 9

12–13 лютого в приміщенні навчального корпусу № 9 НУБіП України пройшли  спортивні змагання серед студентів зі спортивного десятиборства "Подвійна сила НУБіП України – 2016", приурочені до "Дня Святого Валентина". Змагання проводились з метою пропаганди занять масовими видами рухової активності серед студентів нашого  університету та залучення молоді до здорового способу життя.
Підготовку і проведення змагань здійснювали колективи ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, кафедри фізичного виховання, відділу виховної роботи та студентських справ.

У змаганнях брали участь 16 команд по одній команді від кожного структурного підрозділу університету та студентської організації НУБіП України, у складі яких були два студенти – дівчина і хлопець. Команди змагались з 10 видів спорту. Згідно регламенту у п’ятницю пройшли змагання з дартсу, футболу, човникового бігу, баскетболу, стрибків у довжину з місця, перетягування канату, шашок, у суботу – зі стрибків через скакалку, настільного тенісу і бадмінтону. Команда переможець визначалася за сумою очок, нарахованих за зайняті місця у кожному з 10 видів програми змагань: за 1 місце – 20 очок, за 2 – 17, 3 – 15, 4 – 13, 5 – 12 ... 16 – 1.
Команду факультету ветеринарної медицини представляли студенти І курсу 8 групи Базалєєва Крістіна та Коропатов Олексій.

Спортивні баталії команд відбувалися за пильної уваги керівників університету та його структурних підрозділів: ректора С. Ніколаєнка, першого проректора І. Ібатулліна, проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші, директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку В. Коваленка, деканів та заступників деканів факультетів.
Результати команд-учасниць, визначені за найбільшою сумою балів, набраних командами у кожному з 10 видів змагань, представлені ТУТ.
 

Бажаємо нашим студентам ніколи не здаватися, завжди підтримувати здоровий спосіб життя та пам’ятати: головне у змаганнях не перемога, а участь та збереження свого здоров’я!

Ю. Харкевич
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook