Увага! 28 вересня - День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв
ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
ЗАПРОШУЄ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ГІМНАЗІЙ, ЛІЦЕЇВ УКРАЇНИ,
БАТЬКІВ ТА УСІХ БАЖАЮЧИХ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ЗМІШАНОМУ ФОРМАТІ
(ОЧНО ТА ДИСТАНЦІЙНО)
28 вересня 2024 року з 10 до 12 години
навчальний корпус №12,
вул. Виставкова 16, м. Київ
Програма Дня відкритих дверей
1. Прогулянка факультетом «Обери своє майбутнє разом з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК».
Екскурсія по навчальних лабораторіях факультету, історичні віхи створення факультету, його основних підрозділів. Ознайомлення з цікавими, сучасними приладами, обладнанням, устаткуванням. Проведення квесту «Магія сили: експерименти з технологічним обладнанням харчової промисловості».
Відповідальні особи – експерт міжнародного класу, «Жінка третього тисячоліття», декан факультету Лариса Баль-Прилипко.
Необхідні ресурси – аудиторії, лабораторії, лабораторне обладнання - все наявне на факультеті.
2. Майстер-класи: «Інновації на тарілці».
Абітурієнти занурюються у світ приготування цікавинок харчових продуктів. Участь у приготуванні різноманітних страв, виконання різних технологічних операцій. Проведення смачної дегустації.
Відповідальні особи – завідувач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Голембовська Н.В.; доценти Штонда О.А., Іванюта А.О.
Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
3. Вікторина «Сам собі повар».
Абітурієнти проводять приготування інноваційних страв з використанням надсучасного кулінарного обладнання «Робот «Termomix»; історія створення сучасних страв.
Відповідальні особи –доценти Ісраелян В.М., Крижова Ю.П.
Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
4. Квест «Подорож у світ смаків».
Абітурієнти із закритими очима куштують різні смаки (проведення «Сліпої дигустації») та намагаються визначити страву, приготовлену своїми руками.
Відповідальні особи –доценти Тищенко Л.М., Очколяс О.М.
Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
5. Квест «Зілля України».
Насипані різні спеції, надруковані назви, а школярі визначають та розкладають назви до відповідної спеції.
Відповідальні особи – доцент Устименко І.М.
Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
6. Воркшоп «Моє тіло – моє діло».
Тренінг-семінар: «Історія тіла та краси від епохи Відродження і до сьогодні». Абітурієнти проподять вимірювання зросту, ваги та розрахунку індесу маси тіла.
Відповідальні особи – професор Ткач Г.Ф., доцент Альтанова А.Б.
Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
7. Заключний квест «Чайна церемонія». Абітурієнти пізнають «Світ чаю» - Що ж таке - чай? Це Напій? Чи Ліки? Спосіб отримання? Чи популярний чай в наш час? Якщо - так, то, за які якості цінують цей напій? Приготування чаю та проведення смачної дегустації. Обмін враженнями.
Відповідальні особи – завідувач лабораторії Момот І.В., аспіранти Кислиця Я.О., Дорожко В.В.
ПОСИЛАННЯ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ УЧАСТІ
https://us04web.zoom.us/j/9201665950?pwd=KEKNmBjQOLX2zWi7twSGHOjzDNXrNm.1