Факультет аграрного менеджменту став переможцем ERASMUS +Jean Monnet Module

13 серпня 2024 року
30 липня 2024 року Європейською Комісією було схвалено заявку кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності на участь в проєкті Еразмус+ «Модуль Жан Моне» – «Європейська зелена угода: від теорії до практики в агропродовольчому секторі України» / «European Green Deal: from theory to practice in the agri-food sector of Ukraine» 101176557 – EGDUA – ERASMUS-JMO-2024-HEI-TCH-RSCH.

Проєктна заявка отримала 85,5 балів з 100 можливих балів (прохідний бал – 70).
Тривалість проєкту 3 роки. Сума фінансування 35000 Євро.

Основною метою проєкту EGDUA є поширення знань та ефективних практик впровадження Європейського зеленого курсу в українському агропродовольчому секторі та серед спільноти НУБіП України шляхом створення освітнього та дослідницького простору.

Проєкт передбачає діяльність за 4-ма напрямками:

  1. Викладання: навчальна дисципліна "Європейський зелений курс: від теорії до практики"; в рамках зимової школи та у вигляді дистанційного відеокурсу.
  2. Дослідження: робота студентського наукового гуртка, проведення наукових досліджень із подальшою публікацією статей і виданням монографії;
  3. Посилення діалогу: взаємодія влади, бізнесу та академічної спільноти через науково-практичну співпрацю в рамках проведення міжнародного круглого столу, конференцій та зимової школи;
  4. Популяризація: поширення знань та інформації про політику сталого розвитку та Європейського зеленого курсу в суспільстві через різні інформаційні канали.

Цільова аудиторія проєкту: студенти, аспіранти та науковці НУБіП України, університетів-партнерів, українські виробники агропродовольчої продукції, представники державної влади, зацікавлені у розробці ефективних механізмів поширення принципів Європейського зеленого курсу в агропродовольчому секторі України.

Команда проєкту:

 

Олена Ковтун,
завідувачка кафедри адміністративного менеджменту
та зовнішньоекономічної діяльності

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook