Спеціальність «Міжнародні відносини» в НУБіП України для мотивованих і цілеспрямованих – Владислав Петренко з Кіровоградщини

16 липня 2024 року
  •  Добрий день, Владиславе. Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть кілька слів про себе.

— Добрий день! Я з Кіровоградської області, захоплююся правознавством, історією і програмуванням. Закінчив Центральноукраїнський науковий ліцей імені Короткова. Ще під час навчання в ліцеї я вирішив, що хочу вивчати міжнародні відносини. Ця спеціальність дуже цікава і насичена, дає можливість вести діалог на будь-якому рівні, розв’язувати проблеми світового співтовариства на міжнародній арені, розвивати Україну.
  • Чому ви обрали саме НУБіП України?

— Про НУБіП України та гуманітарно-педагогічний факультет я дізнався від свого друга, який вже тут навчається. Він розказував про високий рівень викладання, можливість поглибленого вивчення улюблених предметів, що всі дисципліни пов’язані з майбутньою спеціальністю, і що саме тут навчання цікаве, справжнє.

Мені було цікаво дізнатися більше про університет. Я відвідав День відкритих дверей, де дізнався багато корисної інформації. Декан Інна Савицька розповіла про подвійні дипломи, бази практики, навчання іноземними мовами і перспективи працевлаштування. НУБіП України і гуманітарно-педагогічний факультет мають достатні ресурси, щоб відкрити своїм студентам двері в Європу, Північну та Південну Америку, Близький та Далекий Схід. Студенти спеціальності «Міжнародні відносини» мають можливість обрати другу і навіть третю іноземну мову, що є важливим фактором для підготовки майбутніх дипломатів. Також я побачив територію і різні корпуси, і їхня атмосфера впевнила мене , що я обрав вірний заклад.
 
  • Щиро дякую за розмову та бажаю вам успіхів у навчанні і здійснення ваших мрій!


Тетяна Вознюк,
асистент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей  
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook