Наука та спорт – невід’ємна складова життя аспірантів НУБіП України

24 червня 2024 року
НУБіП України

На стадіоні НУБіП України відбулися змагання з футболу серед аспірантів, де команди чотирьох факультетів боролися за перехідний кубок проректора з футболу серед аспірантів. Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку НУБіП України Сергій КВАША привітав команди з вітальним словом, побажавши успіхів у змаганнях та підкресливши важливість спорту у житті Університету.

Змагання видались напруженими та захоплюючими. Всі команди показали високий рівень підготовки та майстерності. Однак, перемогла фаховість, підготовка та бажання до перемоги, які продемонструвала команда аспірантів механіко-технологічного факультету, що очолював капітан команди та аспірант кафедри тракторів і автомобілів Станіслав КОСТЮК. Відзначившись чудовою командною грою та лідерськими якостями, пан Станіслав провів свою команду до заслуженої перемоги.

  

 

 

Завідувач відділу аспірантури Віталій ВАКУЛЕНКО привітав усіх учасників змагань та вручив перехідний кубок переможцям. Він підкреслив, що такі заходи сприяють зміцненню командного духу та підтримці здорового способу життя серед студентів та аспірантів.

Змагання пройшли в дружній атмосфері та стали справжнім святом спорту, залишивши яскраві враження у всіх учасників та вболівальників.


Юліана КОЛЄСНІК,
асистент кафедри тракторів і автомобілів

 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook