На факультеті тваринництва та водних біоресурсів завершилася підсумкова атестація бакалаврів

24 червня 2024 року
 На факультеті тваринництва та водних біоресурсів з 07 по 20 червня працювали екзаменаційні комісії з атестації здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» за спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 207 – «Водні біоресурси та аквакультура».

 У день написання атестаційного екзамену, до здобувачів вищої освіти звернувся декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко та бажав їм успіху у написанні екзамену, і наголосив на важливості продовження навчання в магістратурі.

 Головами атестаційних комісій за відповідними спеціальностями були призначені науковці з університету – доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН України Сергій Рубан та доктор сільськогосподарських наук, професор Надія Вовк.

 До написання атестаційного екзамену зі спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва» було допущено 78 здобувачів вищої освіти за денною формою навчання та 12 за заочною.

 До написання атестаційного екзамену зі спеціальності 207 – «Водні біоресурси та аквакультура» було допущено 37 здобувачів вищої освіти за денною формою навчання та 4 за заочною.

 З 11 по 20 червня 2024 року у відповідності до наказу ректора по НУБіП України «Про створення екзаменаційних комісій» і розпорядження декана факультету тваринництва та водних біоресурсів на факультеті відбувалися захисти бакалаврських робіт за обома спеціальностями.
 Майбутні випускники-бакалаври, презентували свої кваліфікаційні випускні роботи та надавали відповіді на усі питання, які звучали від членів екзаменаційних комісій.

 Приємно відмітити той факт, що вісім студентів спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та троє студентів спеціальності 207 – «Водні біоресурси та аквакультура» за результатами навчання отримають дипломи з відзнакою.
 За результатами роботи голови екзаменаційних комісій прозвітували на вченій раді факультету.

 У своїх звітах вони відзначили, що рівень підготовки випускників бакалаврату факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України високий і, в цілому, відповідає компетентностям ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і ОПП «Водні біоресурси та аквакультура» за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура».
 Вітаємо здобувачів освіти факультету тваринництва та водних біоресурсів ОС «Бакалавр» денної та заочної форм навчання з успішною здачею атестаційного екзамену та захистом бакалаврських робіт, бажаємо майбутнім випускникам успішно скласти ЄВІ, продовжити навчання у магістратурі на рідному факультеті, або успішно працевлаштуватися на виробництві й з гордістю нести звання випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України!

Микола Войналович,
заступник декана факультету тваринництва
та водних біоресурсів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook