Студенти третього курсу спеціальності 076 «підприємництво, торгівля та біржова діяльність» успішно пройшли навчальну практику з організації агробізнесу

17 червня 2024 року
Навчальна практика, як один із важливих компонентів підготовки фахівців, направлена  на сприяння оволодіння сучасними методами та формами організації праці в галузі майбутньої професійної діяльності, формування на основі здобутих у закладі вищої освіти знань професійних умінь і навичок  для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних виробничих умовах.
Згідно з навчальним планом студенти третього курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» під керівництвом доцента Томашевської О.А. у період з 4 по 15 червня 2024 р. пройшли начальну практику з Організації агробізнесу. Метою останньої є закріплення і поглиблення отриманих теоретичних знань з основ агробізнесу; оволодіння необхідними навичками і вміннями за обраною спеціальністю; розширення уявлень про майбутню професійну діяльність, підвищення комунікативного рівня студента тощо.
На першому занятті студенти були ознайомлені з вимогами до проходження практики, зокрема, було наголошено на важливості дотримання вимог з охорони праці та техніки безпеки.
Під час проходження навчальної практики студенти організовано працювали, активно обговорювали питання, що виникали при підготовці індивідуальних завдань.
Оформлені звіти з навчальної практики були представлені у формі презентацій власних бізнес-проєктів. Варто зазначити, що проєкти були досить цікавими та оригінальними, вирізнялись креативністю. 
Загалом у процесі захисту звітів студенти продемонстрували достатній рівень набуття професійної та теоретичної та практичної підготовки, що є свідченням досягнення мети навчальної практики.
Ольга Томашевська

доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook