Студмістечко: комунікація завідувачів гуртожитків із службами проректора Валерія Іщенка

14 червня 2024 року
 13 червня за дорученням ректорату, відбулась нарада за участі Валерія Іщенка, проректора з господарських питань із завідувачами гуртожитків. На обговоренні: готовність житлових кімнат, які виділені для поселення студентів нового набору, заходи щодо раціонального використання енергоресурсів та якісна взаємодія з господарськими службами університету.

 Проректор розпочав зібрання з короткої розповіді про стан господарських справ в університеті в умовах жорстокої війни. Так, Валерій Васильович, озвучив певні проблеми пов’язані із браком кадрів, особливо чоловічої статі. Проте, зазначивши, що університет міцно стоїть на ногах і з вірою у швидку перемогу впевнено готується до початку нового навчального року. У полі зору керівництва вузу – підготовка житлових кімнат для поселення студентів-першокурсників на 2024 – 2025 н. р.

 Кожен завідувач прозвітував про пророблену роботу у цьому напрямку, озвучив кількість виділених кімнат вже готових до прийому мешканців та таких, де необхідно провести лише косметичний ремонт. Валерій Васильович, закцентував увагу на належній здачі кімнат випускниками, адже ця категорія осіб поселялась у відремонтовані кімнати, а отже повинна залишити після себе відповідні умови.

 У зв’язку із збільшенням періодів відключень світла, Сергій Стецюк, директор студентського містечка, сконцентрував увагу присутніх на дотриманні мешканцями правил пожежної безпеки та проведенні відповідних повторних інструктажів. Сергій Васильович ще раз наголосив завідувачам про усунення усіх неполадок пов’язаних з пожежною безпекою, адже саме гарантія безпечного перебування в стінах гуртожитку є основоположним завданням нашої роботи.

 До активного обговорення долучились також Євген Кулибаба, головний енергетик і Петро Виштак, головний механік університету. У результаті, спільними зусиллями було прийняті основні рішення щодо покращення житлово-побутових умов та обумовлено перші кроки до оптимізації використання енергоресурсів.

 У студентському містечку – період літніх канікул – є періодом активної підготовки гуртожитків до зустрічі з новоприбулими мешканцями. Такий формат робочої наради позитивно впливає на процес підготовки кімнат, місць загального користування, тощо. У форматі активного діалогу завідувачі гуртожитків разом із господарським відділом університету оговорили усі критичні моменти і визначили терміни їх усунення.

 На нараді розглянули і інші питання пов’язані з життєдіяльністю кампусу.

Марта Колич,
фахівчиня студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook