Успішний атестаційний екзамен зі спеціальності 075 «Маркетинг»: підводимо підсумки та готуємося до вступу в магістратуру

13 червня 2024 року
     Логічним процесом завершення навчання для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 075 «Маркетинг» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України є складання атестаційного екзамену. Атестаційний екзамен – це підсумковий контроль результатів навчання здобувача вищої освіти, які він повинен продемонструвати для підтвердження набуття ними компетентностей, визначених стандартом вищої освіти та освітньою програмою.
      Саме в період 11-12 червня 2024 року студенти факультету аграрного менеджменту спеціальності 075 "Маркетинг" денної форми навчання складали атестаційний екзамен зі спеціальності.

     Для проведення атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня спеціальності 075 «Маркетинг» денної форми навчання та на підставі «Положення про екзаменаційні комісії в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» і рішення Вченої ради НУБіП України від 22 листопада 2023р. було створено екзаменаційну комісію для присвоєння студентам кваліфікації у складі: голова комісії - Балановська Тетяна Іванівна - завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, професор; члени комісії: Бондаренко Валерій Михайловичзавідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, професор; Барилович Олена Михайлівна - доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Нагорна Олена Вікторівна - доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Кальковська Ірина Олегівнасекретар комісії, асистент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

     Роботу комісії відкрив декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Дмитрович Остапчук, який ознайомив присутніх з наказом ректора щодо створення екзаменаційної комісії та побажала успішного складання підсумкової атестації.

     Атестаційний екзамен відбувався в очному форматі. Екзаменаційний білет складався із 40 тестових питань різного типу та рівнів складності, а також двох задач. За результатами наданих відповідей студентами та перевірки письмового атестаційного екзамену зі спеціальності 075 «Маркетинг» здобувачі вищої освіти отримали позитивні результати.

 

Щиро вітаємо студентів з успішним написанням атестаційного екзамену!! Чекаємо всіх студентів на врученні дипломів бакалавра та на продовженні навчання на здобуття освітнього ступеня магістр!!!

 

Олена НАГОРНА,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook