Студент НУБіП України Віталій Вдовенко став чемпіоном ХІХ літньої Універсіади України зі стрільби з лука

10 червня 2024 року
  У Львові, на лучному полі комунального закладу «СДЮСШОР «Електрон» імені Богдана Кокота» впродовж чотирьох днів, з 30 травня по 02 червня 2024 року, відбувся турнір зі стрільби з лука за програмою ХІХ літньої Універсіади України-2024.
  В змаганнях брали участь команди 13-ти закладів вищої освіти та дев’яти областей країни. Загалом за нагороди ХІХ Літньої Універсіади України-2024 зі стрільби з лука вели боротьбу 67 спортсменів – 36 чоловіків та 31 жінка.
  Від міста Києва у змаганнях взяв участь студент навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства – Віталій Вдовенко. Він змагався у блочному луці особисто і у команді мікс. В особистій першості Віталій виборов золоту нагороду, а у парі з Вікторією Кардаш завоював срібну медаль.
 
  Одразу після завершення змагань Універсіади з 02 по 06 червня у Львові відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів та кадетів. Віталій Вдовенко на цих змаганнях виборов дві срібні нагороди – в особистому заліку і у команді мікс.
  Також у квітні цього року Віталію Вдовенку було присвоєне звання майстра спорту України міжнародного класу зі стрільби з лука.

Вітаємо Віталія із гарним виступом і заслуженою нагородою!

 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook