Навчальна практика з ветеринарної фармакології: здобувачі вищої освіти відвідали ТОВ «Бровафарма»

10 червня 2024 року
   ТОВ «Бровафарма» є одним з найбільших виробників ветеринарних препаратів в Україні. Компанія була створена ще у 1992 році за участі німецьких інвесторів, а нині вже більш як 30-річна історія успіху дає підстави пишатись здобутками сучасного фармацевтичного підприємства та рівнем якості ветеринарних препаратів українського виробництва. «Здоров’я тварин – це турбота про людей» є місією компанії, а пріоритетами – широкий асортимент, діяльність інтернет-магазину, впровадження нових розробок, постійна модернізація і дистрибуція, висока компетентність персоналу.
   Саме ТОВ «Бровафарму» під час навчальної практики з ветеринарної фармакології відвідали здобувачі вищої освіти 3 курсу факультету ветеринарної медицини під керівництвом доцента кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії, д.вет.н. Ірини Деркач.

  Нині в асортименті фармацевтичного підприємства ТОВ «Бровафарма» нараховується близько 140 лікарських засобів для тварин, птиці, риб та бджіл. Пропонуються лікарські засоби з протипаразитарних і протимікробних, гормональних і вітамінних, гепатопротекторних, седативних та інших фармакологічних груп. Вони випускаються у формі ін’єкційних розчинів, емульсій, суспензій, порошків, таблеток, капсул, мазей, гелів тощо. Під час екскурсії ТОВ «Бровафармою» студенти у супроводі працівників фармпідприємства мали змогу побачити виробничі та складські приміщення фармкомпанії.

 

    

    

  

     

    

  Майже половина продукції експортується до 15 країн світу, натомість, у ТОВ «Бровафармі» активно працюють над подальшим розширенням географії експорту. Фармпідприємсво в Україні і за кордоном має репутацію надійного виробника, який гарантує якість та безпеку ветеринарних препаратів, виготовлених відповідно до європейських стандартів GMP (Good Manufacturing Practice), та з Системою управління якістю, згідно з ДСТУ ISO 9001:2015.

     

  Після екскурсії студенти поспілкувалися з керівництвом компанії, яке представило цікаву інформацію про розвиток та поточний стан діяльності фармпідприємтва і надало вичерпні відповіді на запитання, поставлені відвідувачами.

     

  Здобувачі вищої освіти отримали подарункові комплекти від ТОВ «Бровафарма» та масу приємних вражень про сучасне виробництво ветеринарних препаратів українським фармацевтичним виробником.

  Висловлюємо велику вдячність доценту кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології, к.вет.н. Олександру Мартинюку та керівництву ТОВ «Бровафарма». Особлива вдячність за екскурсію – проведену на високому рівні – комерційному директору Олександру Мережко, директору з виробництва Григорію Патеру, завідувачу відділу якості Михайлу Розпутному, а також за організацію проїзду до фармпідприємства керівництву факультету ветеринарної медицини, зокрема заступнику декана, доценту Юрію Жуку.

Ірина Деркач,
доцент кафедри фармакології, паразитології і
тропічної ветеринарії, д.вет.н.

Дарія Нікітіна і Максим Когутич,
старости груп

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook