МИРОНЕНКО Михайло Вікторович (02.10.1977 - 24.05.2024 р.), випускник 1999 року.


МИРОНЕНКО Михайло Вікторович (02.10.1977 - 24.05.2024 р.), випускник 1999 року.

Тел.:

Михайло Вікторович народився 2 жовтня 1977 року в с. Кобилянка Чернігівської області. Закінчив у 1994 році Врадіївську школу і відразу вступив до Українського державного аграрного університету на лісогосподарський факультет. Був переможцем предметних олімпіад з біології та математики, що дало змогу вступити без вступних випробувань. Фах лісівника обрав не випадково, і батько, і матір все життя пропрацювали у лісовій галузі. І сину передали любов до справи. Все своє життя пропрацював у лісництві, лісничим Врадіївського лісництва, що на Миколаївщині. Завжди позитивний та енергійний, цілеспрямований і відповідальний - таким назавжди запам’ятають його колеги.
У березні 2023 року був мобілізований до лав Збройних сил України. З такою ж відповідальністю та завзяттям Михайло змінив форму лісівника на «піксель» та став на захист України від окупантів. Мінометний обстріл обірвав життя старшого лейтенанта.
Загинув 22 травня 2024 року при виконанні бойового завдання у Донецькій області у віці 46 років.  
Батьки залишились без сина, дружина - без чоловіка, троє дітей - без батька. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.
Добрий, світлий спомин про загиблого захисника нашої Батьківщини назавжди залишиться у пам'яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.
Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі!

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook