Візит до університету заступниці посла держави Ізраїль Лірон Фінкельштейн: окреслено перспективи співпраці

30 травня 2024 року
  Розбудові міжнародної співпраці сприяють посольства. З метою ознайомлення та сприяння у розбудові потенціалу до університету завітала заступник Посла Держави Ізраїль в Україні – Лірон ФІНКЕЛЬШТЕЙН та директор з розвитку бізнесу, економічної та торгової місії Посольства Держави Ізраїль – Світлана НОВАК.

  На зустрічі університет представляли: проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку – Вадим ТКАЧУК, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку – Сергій КВАША, декан агробіологічного факультету – Віталій КОВАЛЕНКО, декан економічного факультету – Анатолій ДІБРОВА, декан механіко-технологічного факультету – В’ячеслав БРАТІШКО, директор ННЦ міжнародної діяльності – Олександр ЛАБЕНКО.

  Заступник Посла Лірон ФІНКЕЛЬШТЕЙН подякувала з можливість познайомитися з університетом та його можливостями, порівняла виклики війни перед якими постали Україна та Ізраїль.

  Проректор Вадим ТКАЧУК представив університет та його можливості. Розповів про можливості, які отримують студенти зі вступом в університет, розповів про функціонування університету та виклики, що стоять перед університетом під час воєнного часу в Україні. Заступниця Посла цікавилася питаннями співпраці університет-бізнес-громада та навела приклади успішної співпраці університетів в Ізраїлі з бізнесом та громадою. В свою чергу декани представили приклади успішної співпраці з бізнесом. Обговорили питання дорадництва у сільському господарстві та можливості розвитку співпраці з університетами Ізраїлю.

  Заступниця Посла представила можливості що надаються науковцям програмою MASHAV.

  На завершення гостям показали університет та відвідали репетицію перед виступом народного ансамблю пісні і танцю «Колос».

Олександр ЛАБЕНКО
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook