Студентський науковий гурток «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» учасник ХІІІ «Фестивалю студентської науки – 2024»

17 травня 2024 року
НУБіП України
     15 травня відбувся ІІ етап ХІІІ «Фестивалю студентської науки – 2024» з нагоди відзначення 126-річчя НУБіП України та Дня науки, на якому молоді науковці зібралися, щоб презентувати результати науково-дослідницької діяльності та здобутки за 2023/2024 навчальний рік.
     На фінальному засіданні доповідали переможці І етапу – кращі студентські наукові гуртки навчально-наукових інститутів, факультетів та відокремлених структурних підрозділів НУБіП України.
     Фінальне засідання відкрила проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха. Оксана Леонідівна привітала присутніх учасників наукового заходу і наголосила на важливості проведення науково-дослідницької діяльності для всебічного розвитку здобувачів освіти, висловила подяку Збройним Силам України, завдяки яким викладачі мають змогу продовжувати свою освітню діяльність, а студенти – здобувати знання та займатися науковими дослідженнями.
     Факультет ветеринарної медицини представляла Альона Давиденко, староста студентського наукового гуртка «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів». У своєму виступі Альона розповіла про діяльність гуртка, члени якого зосередились на дослідженні проблем забезпечення безпечності харчових продуктів  «Від лану до столу» з огляду на концепцію Єдиного здоров'я.
 
     Студентка визначила ключові напрямки роботи гуртка: науково-дослідна діяльність, участь у позааудиторних заходах, міжнародних та всеукраїнських наукових конференціях. Староста гуртка наголосила, що навіть в умовах війни члени гуртка не припиняли своєї діяльності, адже дослідження безпечності харчових продуктів має важливе значення для забезпечення громадського здоровя. Крім того, робота гуртка сприяє підвищенню обізнаності про проблеми сьогодення щодо гарантування безпечності харчових продуктів на всіх етапах виробництва та обігу.
 
     На завершення наукового заходу модератор, голова спілки молодих вчених НУБіП України Наталія Грищенко, висловила подяку учасникам наукових гуртків за їхню плідну працю та побажала їм успіхів і нових творчих досягнень у майбутній науково-дослідницькій діяльності.
     Висловлюємо щиру вдячність організаторам ХІІІ «Фестивалю студентської науки – 2024» за надану можливість долучитися до обговорення актуальних питань сьогодення. Фестиваль студентської науки є важливим майданчиком для молодих дослідників, де вони можуть представити результати своїх досліджень, поділитися думками та отримати визнання за свою роботу. Це сприяє підтриманню наукової культури серед молоді та розвитку наукових знань в Україні.
     За результатами засідання ХІІІ «Фестивалю студентської науки – 2024» студентський науковий гурток «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» посів друге місце, серед переможців. Ми пишаємося здобутками наших гуртківців та сподіваємося на нові успіхи. Вітаємо з черговим досягненням та бажаємо натхнення, нових ідей і невичерпної енергії у вашій науковій діяльності!
 
Марія Галабурда
керівник гуртка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook