Засідання навчально-методичної ради університету

27 травня 2024, 0:00
Корпус № 3, ауд. 226

Порядок денний
засідання навчально-методичної ради університету
яке відбудеться 27 травня (аудиторія 226 навчального корпусу №3)

о 12:00 годині

  1. Про затвердження «Каталогу навчальний планів і програм підготовки бакалаврів на 2024-2025 н.р.» українською та англійською мовами, «Каталогу навчальний планів і програм підготовки магістрів на 2024-2025 н.р.» українською та англійською мовами (доповідають – Зазимко О.В., Колеснікова О.М.).
  2. Про затвердження «Каталогу освітніх програм підготовки бакалаврів на 2024-2025 н.р.» у 3-х томах, «Каталогу освітніх програм підготовки магістрів на 2024-2025 н.р.» у 3-х томах (доповідають – Зазимко О.В., Колеснікова О.М.).
  3. Про затвердження каталогу «Bachelor And Master Course Syllabi» англійською мовою (доповідає – Зазимко О.В.).
  4. Про затвердження «Положення про робочу програму навчальної практики у НУБіП України» (доповідає – Бачинський О.В.).
  5. Про переоформлення в НАЗЯВО акредитаційного сертифікату за ОПП «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (доповідає – Савченко В.В.).
  6. Про розширення ліцензованого обсягу провадження освітньої діяльності за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр галузі знань 12 Інформаційні технології спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» з ліцензованим обсягом 50 осіб у ВСП «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» (доповідають – Царук В.Ю., Санченко О.В.).
  7. Про підготовку здобувачів освіти на Міжкафедральній навчальній лабораторії НУБіП України, яка працює на базі ВСП «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», за спеціальністю 073 Менеджмент галузі знань 07 Управлінні та адміністрування у 2024 році (доповідають – Царук В.Ю., Санченко О.В.).
  8. Про організацію навчання студентів заочної форми навчання з підготовки фахівців на першому (бакалаврському) рівні за спеціальністю «Агроінженерія» у міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» (доповідають – Братішко В.В., Санченко О.В.).
  9. Про розгляд та рекомендацію до друку навчальної літератури (доповідає – Касаткін Д.Ю.).
  10. Різне.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook