«Голосіївське кільце» знову на часі

24 травня 2024 року
  23 травня з нагоди святкування 126-ї річниці НУБіП України відбулася легкоатлетична естафета «Голосіївське кільце» і традиційний забіг науково-педагогічних працівників і співробітників університету навколо ботанічного саду НУБіП України. Студенти мали подолати дистанцію 3200 м, а викладачі – 1800 м.

  У легкоатлетичній естафеті взяли участь 13 факультетів та 2 науково-навчальних інститути НУБіП України. Усю дистанцію було розбито на 10 етапів, три з яких мали подолати дівчата. Загалом у змаганні взяло участь 105 хлопців і 45 дівчат.
 
 
  Захід відкрив ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який нагадав учасникам історію створення нашого університету, сказав про необхідність займатися у військовий час самовдосконаленням та фізичною підготовкою для захисту нашої Вітчизни, наголосив, що цим заходом ми вшановуємо пам`ять загиблих студентів і викладачів нашого університету. Тріо «Тоніка» заспівали народну українську пісню.
 
  Після відкриття учасники вирушили на свої етапи, і о 1400 ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко дав старт естафеті. На першому етапі бігли дівчата, потім хлопці, на третьому прийняли естафетні палички знову дівчата, потім передали хлопцям. П’ятий етап був завершальний для дівчат, далі бігли лише хлопці.
 
  На фінішну пряму першим вибіг Дмитро Мельничук з гуманітарно-педагогічного факультету. За ним фінішував Костянтин Новицький з факультету ветеринарної медицини. Третім до фінішу свою команду привів Олександр Онищенко з факультету аграрного менеджменту.
  Решта місць розподілилися таким чином:
четверте – економічний факультет;
п`яте – агробіологічний факультет;
шосте – юридичний факультет;
сьоме – факультет тваринництва і водних біоресурсів;
восьме – факультет захисту рослин біотехнологій та екології;
дев`яте – факультет інформаційних технологій;
десяте – ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження;
одинадцяте – ННІ лісового і садово-паркового господарства;
дванадцяте – факультет конструювання та дизайну;
тринадцяте – механіко-технологічний факультет;
чотирнадцяте – факультет землевпорядкування;
п`ятнадцяте – факультет харчових технологій та управління якістю АПК.
  Після завершення легкоатлетичної естафети «Голосіївське кільце» розпочалася шалена злива, але це не зупинило наших викладачів, які вирушили на дистанцію, демонструючи силу волі і характер. Незважаючи на природні перепони студенти та викладачі були об’єднані єдиним духом і спортом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook