Випускники коледжів та технікумів завітали на кафедру тракторів і автомобілів

22 квітня 2024 року
НУБіП України

Традиційно декілька разів на рік Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно відкриває двері своїх аудиторій і лабораторій для майбутніх студентів. На цей раз гостями університету стали студенти випускних курсів коледжів і технікумів зі всіх куточків України.

Гості також завітали до нас на кафедру тракторів і автомобілів, а саме до лабораторії "Трансмісії тракторів і автомобілів", що дозволило майбутнім абітурієнтам отримати практичний огляд роботи в цій сфері, побачити новітні технології та обладнання, а також познайомитись з викладачами, які активно працюють у цьому напрямку. Це може стати важливим кроком для вирішення питання щодо майбутньої кар'єри та вибору спеціальності для подальшого навчання.

Викладачі кафедри тракторів і автомобілів ознайомили майбутнії абітурієнтів з обладнанням лабораторії «Трансмісії тракторів і автомобілів» в якій представлені стенд "Трактор загального призначення" у розрізі, ведучий міст вантажного автомобіля у розрізі, універсально-просапного трактора у розрізі та автоматична коробка передач. Також стенд «Трактор загального призначення» у розрізі, який являється єдиним зразком по всій Україні, був представлений в роботі, що дуже вразило та зацікавило майбутніх абітурієнтів.

Під час демонстрації лабораторії випускники отримали багато інформації про кафедру тракторів і автомобілів та були запрошенні на день відкритих дверей кафедри, який відбудеться 29 квітня та 1 травня 2024 року, нам є чим здивувати майбутніх абітурієнтів.

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook