Проведено другий етап тренінгу в рамках імплементації проєкту Програми Європейського Союзу Еразмус+, модуль Жан Моне «Практики соціально-економічної інклюзії в ЄС»

4 квітня 2024 року

30 березня 2024 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України координатор проєкту, д.е.н., член-кореспондент НАН України, професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук разом з командою провела другу зустріч в рамках викладання дистанційних курсів з впровадження практик соціально-економічної інклюзії в ЄС.Тренінг реалізується в рамках імплементації проєкту Програми Європейського Союзу Еразмус+, модуль Жан Моне «Практики соціально-економічної інклюзії в ЄС».

 

Учасниками заходу було понад 40 представників студентства, науковців та співробітників університетів Києва, Житомира, Чернівців, Ірпеня.

Координатор проєкту Лідія Шинкарук закцентувала увагу на підготовці проєктних заявок по Програмі Європейського Союзу Еразмус+ (модуль Жан Моне, КА1, КА2). Окрему увагу було приділено критеріям оцінювання проєктних заявок. Важливим став досвід Лідії Василівни в управлінні проєктами, які вже отримали фінансування та основних ключових моментах в їх реалізації.

 

Професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марина Дєліні наголосила на проєктних можливостях, які надають фонди Європейського Союзу для індивідуальних учасників, молодих підприємців, представників неурядових організацій тощо. Слухачі змогли ознайомитись із додатковими відкритими мережами та ресурсами та значенням соціальної та економічної інклюзії в проєктних заявках до фондів ЄС.

Професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Емілія Прушківська зупинилася на процесі розробки соціальних інновацій, а саме основних етапах та можливостях щодо фінансування. Також акцентовано увагу на важливості розвитку соціальних інновацій для вирішення проблем безробіття, зокрема молодіжного, та необхідності врахування досвіду ЄС у сфері розробок соціальних інновацій .

Лідія Шинкарук наголосила на практичній орієнтованості курсів, які дадуть усім учасникам можливість здобути знання та навички, необхідні для успішного втілення проєктів з соціально-економічної інклюзії.

  

 

Усі учасники тренінгу відзначили високий рівень його підготовки та проведення, висловили вдячність команді проєкту за ґрунтовність, фаховість та прикладний характер презентованих матеріалів.

До 25 квітня 2024 року є можливість пройти курси та отримати сертифікати.

  

Більше інформації про наш проєкт Ви можете знайти за посиланнями:

Веб-сайт проєкту:https://www.epsei.info

Сторінка в мережі ФБ: https://www.facebook.com/JMEPSEI

Телеграм-канал: https://t.me/epsei

Марія ГОЛЄВА,
асистент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook