Студенти НУБіП України б’ють рекорди!

24 березня 2015 року

     21 березня в Києві, на території Гідропарку (пляж «Венеція»), відбулись перші спортивні патріотичні змагання серед студентів «Змагання п'яти сил». До їх програми входили змагання з піднімання гир (16 кг), підтягування на перекладині, присідання, віджимання на брусах і від підлоги. Участь в змаганнях взяли 18 команд університетів Києва.

     Беззаперечними героями дня стали студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Андрій Ірзаєв (віджався від підлоги 403 рази), факультету аграрного менеджменту Сергій Романчук (присів 1130 разів) і ННІ лісового і садово-паркового господарства Андрій Жолобко (віджався на брусах 110 разів).

     У результаті спортсмени університету вибороли 2-ге місце в командному заліку. Кожен учасник отримав солодкі та корисні подарунки від організаторів.
 

 

        


     Беззаперечними героями змагань стали: студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереженняАндрій Ірзаєв, який віджався від підлоги 403 рази, студент факультету аграрного менеджментуСергій Романчук, котрий зміг присісти 1130 разів, а також Андрій Жолобко — студент ННІ лісового і садово-паркового господарства, який показав майстер-клас з віджимання на брусах 110 разів.

        Окрема подяка за допомогу та підтримку ректорату університету, ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, відділу виховної роботи та студентських справ, кафедрі фізичного виховання, а також всім, хто долучився до приготування козацької каші, якою частували після змагань.

Більше фото можна побачити за посиланням:

http://vk.com/album-65386305_213219792


Любінський Микола
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook