Передзахист магістерських робіт: важливий етап у житті студентів-магістрів

25 жовтня 2023 року

25 жовтня 2023 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся попередній захист дипломних робіт магістрів спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» заочної форм навчання.

 

На зустрічі з передзахисту магістерських кваліфікаційних робіт студенти продемонстрували вражаючий рівень підготовки та ангажованості в своїх дослідженнях. Роботи, над якими вони працювали, не лише відповідають усім вимогам щодо оформлення, але також відзначаються науковістю підходу до вирішення поставлених завдань.

Особливу увагу заслуговують доповіді студентів, які були не лише вичерпними, але й інноваційними. Вони представили основні результати своїх досліджень у чіткій та лаконічній формі, показавши всебічне розуміння предмету своїх досліджень.

Проєкти, які представили магістранти, вражають своєю креативністю та новаторськими рішеннями. Вони не обмежуються тільки бізнес-аспектом, а також мають соціальну, екологічну та інші спрямування, що свідчить про багатогранність та глибину підходу до розв’язання реальних проблем. 

  

  

Попереду наших магістрів очікує останній значущий етап – захист магістерських кваліфікаційних робіт, на якому очікується докладний огляд результатів їхніх досліджень.

Марія ГОЛЄВА,
асистент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook